Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Krisztianby #83814 üzenetére

    Én sem voltam anno hajlandó szívni a postával, bocsi. Annyira sose volt sürgős a dolog, plusz vagy általában úgy hirdettem, hogy Budapest + Debrecen, így azért bőven volt rá esély, hogy valaki helyben elviszi. És akkor nem kell dobozolni, csomagolni, egy órát sorban állni, magyarázni a funkcionális analfabéta postásnéninek, akinek a fejében lévő sötétségnél csak a flegmasága volt durvább, stb.
    Tiszta szívemből utáltam a helyi postát, szerintem minimum 20k-t kellett volna extrában ajánlani, hogy hajlandó legyek oda bemenni többször, mint feltétlen muszáj volt.

    Ui: illetve egyszer de, de akkor nagyon egzotikus cuccot árultam, nagyon kevés embernek kellett olyan (valami nagyon spéci pci tv kártya volt, de már nem emlékszem, mitől volt különleges). Emberünk leígérte a csillagokat az égről, normálisan kommunikált, előre utalt, nagyon biztos volt benne, hogy igen, neki pont az kell és pont olyan, de jó, hogy árulom, mióta akar ilyet... Aztán megkapta a cuccot és jött privátban az anyázás, hogy ez nem az, amire gondolt, vegyem vissza, mekkora paraszt vagyok, hogy nem mondtam neki, hogy neki amúgy nem arra van szüksége, stb. Ha helyi hülye és nem baszta szét, simán találkozunk, pénz vissza, dolog letudva, ember megjegyezve és blokkolva. De így... Istenem, vagy egy hónapig kellett beszélgetni ezzel a taposnivaló paraszttal, mire megoldottuk. Akkor fogadtam meg, hogy soha többet, szarok én rá kivel mivan.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák