Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz KaiotEch #124320 üzenetére

    Az autókba kerülő "gyári cuccok", legyen az tolatóradar vagy multimédia, erősen túlárazottak a tudásukhoz képest. Hogy ne a levegőbe beszéljek. Az első Merivámba utólag építtettem be a tolatóradart. Teljesen korrektül működik, a gyári ár harmadáért (beszereléssel együtt). Az új Merivámba már megrendeltem gyárilag (előre-hátra), mert tolató kamerával együtt már erős jóindulattal elfogadható árú volt. Semmivel sem működik jobban az újban a gyári, mint a régiben az utólag beépített.
    A régi Merivába egy vagyon volt a gyári rádió fejegység. Kértem hozzá, mert még is csak gyári. Hát egy csomó dolgot nem tudott (igaz a rádió érzékenysége nagyon jó volt). Megelégeltem, és beszereltettem utólag egy Opelre szabott CMP multimédia egységet (ez még Windows CE alapú). Ég és föld a különbség tudásban a gyárihoz képest, pedig nagyjából egy árban van a kettő! A CMP-ben: 7”-os színes érintőképernyő, DSP processzor, DVD lejátszó, két kártyaolvasó, két USB port, széleskörű médiaformátum támogatás, iPhone port, WiFi, 3G-4G stick támogatás, Bluetooth kihangosító, rádió - TV tuner, GPS – bármilyen szoftver telepíthető (nekem iGO van), tolatókamera, menet rögzítő kamera, teljes CAN busz rendszer támogatás, így pl. kormányvezérlő támogatás is ami egyébként testre szabható. A hangja pedig csoda a gyárihoz képest! Szóval ennek nyomába nem ér a gyári!
    De láss még egy példát. Az Insignia gyári olcsóbbik CD650 fejegységével közel egy árban van ez. Te melyiket választanád? ;)
    A lényeg, hogy nem mindig a gyári a legjobb és főleg nem a legolcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák