Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztibor

    senior tag

    válasz gboszi #183616 üzenetére

    Nekem ma érkezett egy csomagom Foxpost csomagautomatába. A légvonalban a legközelebbibe attól ahol lakom, a gond az hogy van egy Duna is köztünk, így csak cirka 15km-re van tőlem járható útvonalon :)
    Miután ezt jeleztem az ügyfélszolgálaton a hölgy kedves volt mert átirányította házhoz szállításra. És hiába jeleztem előre hogy kb 1-2 hét múlva érkezik még egy csomagom, nem lehet előre regisztrálni hova érkezzen csak ha már a raktárban van, szóval én annyira nem örülök ennek a szállítási módnak mert minden egyes esetben szívni fogok vele.

    A másik, 1 hete érkezett ugyanígy egy csomag, nem kaptam róla semmit viberen és sms-ben se. Ügyfélszolgálatot hívtam, kiderült hogy nem az én címemre, nevemre és telefonszámomra érkezett (vagyis a kis kínai kamu TN-t adott meg mert mint utólag kiderült nem fizettem neki pluszban 2$-t). Szóval ha valamelyik eladó trükközni akar ez tökéletes lesz neki, mivel nem tudod bizonyítani sehogy hogy nem Te kaptad meg és vetted át, mivel a TN szerint csak az szerepel hogy átvéve, a Foxpost pedig nem ad ki semmi igazolást vagy bizonyítékot a GDPR miatt, saját tapasztalat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák