Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    válasz Dani_kp #184325 üzenetére

    Sorry, annyi "kacatot" rendeltem, hogy nincs türelmem egyesével másolgatni az appos linkeket telefonon, úgy hogy képernyőképet rakok csak be, remélem nem gond.
    Képek:
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    Amiket próbáltam, illetve használok is:
    Fejlámpa: nagyon jó fénye van, olyan 2 órát bírt egyhuzamban. Akku alapból volt benne, könnyű viselet, hamar feltölt.
    Zseblámpa: az abszolút BB. Akksi abban is van és nagyon jó fénye van, mind a két módban. Kültéren is kiváló ha ki kellene menni este az udvarra, vagy ha úton van az ember és esti, éjszakai órában kell kereket cserélni.
    Mágneses eszköz: erős mágnes van rajta, szóval ha az asztal alól kell a műhelyben kiszedni valamit, akkor az nem fog róla leesni.
    8,5" gyerek tablet: ilyet vettünk itthon is a pepcoban, nagyon jól leköti a gyerekeket 1-1 utazás alatt, 700-800.ért a hülyének is megéri kategória, mert a fent nevezett üzletben 3000 ft.ért vettük.
    Rj45 csatlakozó: konkrétan vicc az ára ennyiért, helyi biztonság techikai üzletben 40-50 ft darabja, de szerintem online rendelve is 30 ft körül van + ugye a szálítás, ami miatt már többre jön ki.
    Wireless egér: kényelmes, jól "siklik" és nagyon halk, itthon legalább 3x ennyibe kerülne.
    Oldalcsípő fogó: jó erős, éles pofája van. 1,5 és 2,5 mm2 mkh-t gyönyörűen egyenesre vágja.
    Sarokfúró és bit befogó: teszi a dolgát ahogy kell, itthon persze jóval többe kerül. Igaz a sarokfúró komolyabb volt amit használtam, de az 5x annyi volt mint ez.
    Töltő: tudja a gyorstöltést, a telefonomat még nem vágta gallyra, illetve a ház sem égett még le tőle (reméljük nem is fog :DDD ), szóval elégedett vagyok vele.

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák