Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HMárió

    junior tag

    válasz Atlantis #1124 üzenetére

    Igen, fog változni valami attól, hogy károgok. Más is be fogja látni, hogy igazam van és akkor valaki kénytelen lesz lépni és szerencsére majd a mi hasznunkra. Miért, szerinted attól, hogy mindent megveszel azért mert szép színes és drága, attól neked jobb lesz? El kellene fogadnod, hogy vannak tudatos vásárlók. Egyébként pedig nem, nem lehet tudni előre semmit. Én pl majd egy évig nézegettem videókat, olvastam teszteket és mindenki kb úgy reagált a tesztekben az órára, mint te, meg a fölöttem szóló "Hü, 3 hete használom nagy megelégedéssel boldogan". Persze, hogy boldogan használja, majd bolond lesz bevallani, hogy kiadott 100 ropit valamiért, ami a felét nem tudja annak, amit igérnek. Ráadásul a promócióban is meg a tesztekben is csak arról írnak meg beszélnek, hogy minden szép és jó, csakhogy ez nem igaz. 3 hét alatt semmi nem derül ki az óráról 3 hét alatt még napi kétszer fordítva fogja felvenni, annyira szokatlan lesz.
    A tesztekben leírják, hogy ezt lehet, azt lehet, csak élőben egyáltalán nem olyan. Pl mutasd már meg azt, hogy hol írták le, hogy a magasságmérő nem fog működni 2 hónapig? a Gear S3 tulajok ezen átestek és a Samsung azt se mondta, hogy nyald meg a nagylábujjam. Nektek ezzel már nincs gondotok Watch 2 tulajoknak, mert mi élő tesztereitek voltunk és a mi bőrünkön javították a hibát, de nektek meg majd lesz más. Pl a tipikus játékok, hogy egyik frissítéssel merül az óra mint a Titanic, másik frissítéssel javul. Újabb frissítéssel megint merül, meg eldobálja a bluetooth kapcsolatot, következővel jó lesz. Ezekről melyik teszter írt? Semelyik. Az ég áldjon meg téged, legyél már egy kicsit tudatos vásárló és ne dőlj már be a reklámoknak légyszíves. Vagy legalább ha valaki jóindulatúan figyelmezteti a vásárlás előtt állókat, legalább azt ne próbáld elnyomni a gyermeki hisztiddel. Neked az a véleményed, hogy baró az óra, nekem meg az, hogy Kész átverés show.
    Hidd el,a vásárló majd eldönti mit akar, hiába pontozgatod ki sértődötten az írásodat.

    Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák