Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HMárió

    junior tag

    válasz Atlantis #1231 üzenetére

    Te aműgy mit nézel? Cseh 2-t? Én a kezdet kezdete óta azt pofázom, hogy a mi bankjainknak nem érdekük az, hogy te kényelmesen bankoljál a Smsung telefonoddal. Hogy írjam, hogy megértsd? Nincsen elegendő hasznuk rajta. És itt nem csak anyagi haszonszerzésről van szó. Nem pénzük nincsen, pénzük van, hiszen a magyar embert nem zavarja, hogy fizet adót, abból fizet kamatadót, abból fizet KP felvételi díjat, tranzakciós adót, fizet átutaláskor, tehát hogy kb 6 tétrllrl rövidíti meg őket a bank. Nyilván a németeknél és a skandinávoknál is sok a blankolt péniszű bankár akikről nem beszélünk ugye. Ezért nem buli nekik a Samsung pay.

    Egyébként valahol meg is értem a bankokat. Miért is foglalkozzanak ezzel, amikor a magyar emberek veszik fel a legtöbb kp-t? Amikor a magyar ember azt se tudja, hogy a legtöbb OTP, KH, Euronet automatánál már Paypassal is azaz mobillal vehet fel pénzt, így nem kell kitenniük magukat a kártyaelhagyás veszélyének se, vagy hogy leolvassa valaki kamerával a kártyaadataikat. Dugdossák be a gépbe a plasztikot. Lekéri az egyenlegét mintha csak sorszámot kérne, aztán felveszi a fizetését. és nem érti, hogy miért nem tudja levenni az összes pénzét. Nem tudja, hogy 60 Ft az egyenleg lekérdezés ATM-nél. Mit vársz ezek után?

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák