Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz tserrof77 #13671 üzenetére

    30 (+) évet ??? Nekem még 17 évvel ezelőtt ilyenkor is modemes netem volt... :(
    Tök irigyeltem a városban lakó haverokat, hogy azon ragelnek h megigénylik az ADSL-t és 2-3 hét múlva vitték csak, micsoda dolog ez??? Én meg évekig kértem úgy, hogy azt sem tudták megmondani, hogy mikor fogják tudni hozni, csak annyit, hogy nincs kiépítve, így jó soká várjak rá. Volt olyan haver aki hülyének nézett h csak fel kell hívni őket és 2-3 hét és hozzá. Felhívattam vele a Telekomot, hagy hallja csak ő maga is ... :D

    Amúgy ez a nénik soronként töltődnek be feeling abszolút megvolt. Náci haveromnál "internet vodkázó" működött, amit úgy kellett elképzelni, hogy jellemzően péntek/szombat délutánonként átmentem hozzá, kezdetekben floppykkal később 20GB-os HDD a mobilrackben (hatalmas menőség volt az akkoriban) és akkor mikor megérkeztem addigra már az 5-6 négyzetméteres, retkes, büdös szobában a cigifüstnek a biciklit neki lehetett támasztani, máris töltődött a hetek óta el nem mosott pohárba az olcsó vodka, szerencsés esetben volt hozzá valami olcsó szörp, de legtöbbször inkább semmi, és akkor a képernyőre tapadva néztük, ahogy egyszerre 20(!) explorer ablakban soronként töltődnek be a "nénik", de mivel egyszerre jöttek általában az este végére ért le mind :D közben dumáltunk, játékokat, zenéket cserélgettünk. Feeling volt rendesen, de ma már nem csinálnám.

    A másik nagy dolog, a chates ismerkedés volt (barátnőm is mesélte, hogy ennek nála is nagy hagyománya volt anno), felmentünk a chatre, és csak reménykedtünk, hogy akivel dumálunk csaj, és jó csaj. Szerencsére elég hamar rájöttem, az írásképből, hogy ki az aki tényleg lány és ki az aki csak szórakozik.
    na szóval ezután jött az, hogy a nőnemű egyénről felderítettük kb hol lakik (rendszerint legalább 1-200km-re laktak, és naná, hogy azokkal volt el legjobban az ember :( ) aztán taktikus kérdésekkel igyekeztünk a családi állapotra, korra, hobbira, méretekre rájönni, telefonszámot szerezni, stb. Persze ezek mind több alkalmas beszélgetésekre elhúzódó dolgok voltak, volt akivel egyszer beszéltünk, volt akivel rendszeresen. Volt aki arra is rávehető volt, hogy emailben legalább arcképet küldjön (ekkor jöttem rá as "trükkös befotózás" jelenségére, de erről majd lentebb)
    Aztán, ha megvolt az összhang és nem volt túl nagy a táv (nekem maximum Debrecen-Budapest vonal játszott, ill Debercen 50km-es körzete) akkor mehetett a találkozó.
    A találkozó szinte mindig csalódás volt, csak hol pozitív, hol negatív.
    Az egyik dolog, amivel szembesültem az a "trükkös befotózás" volt, amikor a lány bátran küldött magáról képet (de mindig csak egyet nagyon max kettőt és mindkettő ugyanabból a szögből volt, vagy félhomályban, félarcot kitakaró napszemüveg csak arcképnél, vagy épp több éves "egyszer jól sikerült" képet stb.) aztán amikor találkozóra került a sor, akkor megjelent egy fényképre csak nyomokban emlékeztető külsejű lány, és ebben a kategóriában valahogy sosem volt őszinte a mosolyom.

    Rengeteg találkozóm volt egyébként chatről (később fórumokról) akár egy külön topicot is megtudnék tölteni chates/fórumos kalandjaimmal, de most csak hármat emelnék ki : (időrendi sorrend, de nem függ össze egyik se a másikkal)

    Niki és Zsuzsi : Akkoriban haverommal és padtársammal vadásztunk a nőkre chaten, hamar kiderült, hogy találtam egy ígéreteset, akinek a barátnőjét meg haverom találta meg, el is kezdtünk beszélgetni a csajokkal, kb 1 hét után megvolt az összhang, ráadásul kiderült mindketten Debreceniek. Én Nikivel beszélgettem nagyon sokat, haver Zsuzsival, végül összehoztunk egy négyes randit.
    A lányok meg is jöttek, Niki nekem csalódás volt, másmilyennek képzeltem, nem volt csúnya, de amolyan szódával elmegy kategória volt, a barátnője Zsuzsi viszont azonnal megfogott. Rövid haditanács után haverral kiderült, hogy ő pont fordítva van vele, és kiszemeltet kellene cserélnünk. Sajnos a csajok másképp gondolták, abszolút nem voltak vevők a cserére, volt még pár tali, aztán teljesen zátonyra futott az egész

    Eszter : 60km-re lakott, épp a kívánt körön kívül viszont az általa küldött két régebbi képe alapján nem tűnt rossznak (olyan kiemelkedően jónak sem) így hát karácsony előtt két nappal összehoztam vele egy talit. A legnagyobb meglepetésem az volt, hogy egy sokkal jobb csaj jött el a találkozókra mint amit a képek alapján vártam! Ő volt, de élőben sokkal jobban nézett ki! Nagy sétálgatás volt a városában, beszélgetés, de közben kicsit rá is stresszeltem, sokkal jobban megtetszett a kelleténél. Végül úgy váltam el tőle h ebből akármi is lehet, sajnos téliszünetben nem volt netem nem tudtam ráírni, január elején volt még kis dumálás, de erősen érdektelennek tűnt, így egy idő után nem erőltettem.

    Helena : ő mai szemmel már inkább vicces story. Valahogy elkezdtem vele dumálni, aztán kiderült, hogy Debreceni, szóval adta magát a tali, amit egy péntekre beszéltünk meg, olyan 6 körül azzal h fél 8ig érek rá. Előtte kiderült h egyik haverom Peti ismeri személyesen a csajt, így megkérdeztem tőle, hogy na és milyen jó? Azt mondja szép hosszú szőke haja van, meg jó fej stb. Megnyugodtam. Nem kellett volna. Küldött magáról a csaj egy taktikus képet, azt meglátva megnyugodtam, én is küldtem magamról képet (nem kellett volna). Na eljött a tali ideje, előbb szúrtam ki a csajt. Hát egy 120kg-os harci bálnát képzeljetek el, menekülőre akartam fogni a dolgot, de sajnos kiszúrt, úgyhogy nem volt mese maradni kellett. De mindemellett a folyamatosan locsogó hülyén vihogót képzeljetek el, annyira hogy végül 45 perc után egy haverom hívott fel és ő mentett ki, mert láttam h a 1,5 órát sem fogom átvészelni vele. Később kiderült h Peti haverom azért mondta, hogy jó csaj, mert nála a jó csaj 100kg-nál kezdődik, mert akkor van mit fogni rajta ...

    Szóval a chatnek és a netes ismerkedésnek is megvolt a maga varázsa, alaposan elkallódtam az eredeti témafonaltól, de ha van ennek topicja még tudok pár storyt mesélni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák