Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Diabolis #2813 üzenetére

    Járok munkaügyben egy gyógyszerészeti céghez. Tök komoly cégnek tűnik, designos, 15 éves múlt, nyomják milyen komolyak. Amúgy tényleg semmi bajom nincs velük, leszámítva azt, hogy kik kerülnek a recepcióra. Múltkor (amúgy 27 éves kiscsaj) szenved, hogy nem ír a gép. Ugyan nem az én dolgom lett volna megnézni, de miután a kolléganőjével együtt sem sikerült megfejtsék, úgy voltam h lendítsünk az ügymeneten, és VISSZANYOMTAM NEKIK A NUMLOCKot.
    Ugyanitt sajnos bár sok külföldi is megfordul náluk, és egyik recepciósuk sem tud angolul. Sőt, más nyelven kívül kb semmit.
    nem egyszer előfordult, hogy ha ügyfél jött hozzájuk, engem kértek meg (aki amúgy jogilag egyáltalán nem dolgozik ott) hogy segítsek már nekik és tolmácsoljak. Én pedig külsősként ingyen elvégzem kvázi az ő melóját. Igaz pár perc, és a saját ügymenetemet is gyorsítom ezzel sokszor, de azért mégiscsak durva. Meg is említem nekik legközelebb, hogy a szendvicses hűtőjükből egy jó szendvicset dobjanak már ezért :D
    Egyébként a 27 éves recepciós csajon amúgyis el vagyok képedve, hogy ma Magyarországon valaki 27 éves létére, hogy kerülhette ki az asztali számítógépek teljes éráját, valamint azt, hogy bármilyen nyelven is tanuljon? Ugyanis vigyorogva jegyezte meg, hogy ugyan volt angol órájuk, de nem sok és az is már csak az iskolai évei vége felé, de őt nem érdekelte így nem is figyelt. És így dolgozik ott...
    Komolyan gondolkodom, hogy beadom oda az önéletrajzom. Bár a munkaidőm jelentősen szarabb lenne, és sokkal kevesebb szabadidőm is lenne, ez az ami visszatart csak.

    Béládat szivatod eléggé, volt idő mikor én is ezt tettem már Jánossal.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák