Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KPistike

    aktív tag

    válasz drmotto #14006 üzenetére

    " Ps: Akik állandóan ezzel a "Minek cseréljem, a 2.2 is tudja" szöveggel jönnek, gondolom windowsból is maximum a 3.1-et használják. Azzal is lehet szinte mindent, amire a hetest, nyolcsat használjuk, minek cserélni?
    :) "

    Személy szerint inkább a 3.1 helyett 2000-et hoztam volna példaként a 7-essel szemben, mert szolgáltatási szinten tényleg tudta, amit a mostaniak (arról nem is beszélve, hogy nemrég kellett egy működő példányt karbantartanom). Kérem, vegyük ezt pusztán pontosításként :)

    Bár nem érzem magam megszólítottnak, saját indokomat írnám le, amiért maradtam a gyári Froyo-nál. Mióta informatikai eszközöket birtoklok, szinte mindet a gyárilag leírt tulajdonságok alapján választottam, s úgy is használtam - pl. nem húztam a procit, és hasonlók.
    Slim esetében tavaly karácsony környékén jött el az a pont is, hogy a gyári frissített firmware-t megkapja Sir Bakter leírása alapján - a lökést az adta, hogy töröltem az Online Update adatait, így a launcher visszaállt az out-of-box kinézetre (e hibát azóta ismét elkövettem tavasszal, azért tudom, mi okozta :K ). Valamint akkor volt elég időm, hogy visszaállítsak mindent olyanra, ahogy előzőleg sikerült.
    Annyira belaktam a rendszert, hogy amíg nem sikerül másik eszközt szereznem, addig maradok a gyárinál - nálam sikerült betöltenie a PDA státuszt, és még többet is :). Van annyi öniróniám, hogy tudjam, tuti elfelejtek valamit visszaállítani rendszerfrissítés után, ami napi használat közben óriási segítség jelenleg.
    Örülök Asturel Mester munkájának, és amint lesz "teszt" státuszú eszközöm - ami mellett ott az "éles" -, ki is fogom próbálni. Ráadásul éles rendszernek egy MediaPad a kiszemelt (esetleg a friss 7 Lite, bár a régebbi tetszik jobban), gyári firmware-rel :)

    Mindez a személyes álláspontom "maradiságom" vázolására, mely által nem kívánok senkit befolyásolni - ráadásul az örök kifogásként felmerült kamerahiány pont nem lenne mérvadó; mióta megvan a Slim (2011. 09. 13), egy alkalommal használtam csak élesben a kameráját.

    [ Szerkesztve ]

    K. P.

Új hozzászólás Aktív témák