Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bontabela73

    aktív tag

    válasz Technoman #18010 üzenetére

    Szia!

    Nem használok ilyen eszközt a telefonnal, de az okoskarkötő, a vezeék nélküli füles és a hangszóró kifogástalanul működik, nem szakad meg a kapcsolat.

    "Régen jól működött": más telefonnal vagy a P30 Pro-val is jól működött korábban?

    "más eszközt nem lő le a P30 Pro": szerintem akkor éppen, hogy nem a telefon a "hibás".

    Az akku beállításoknál nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód? Mert ott előfordulhat, hogy bizonyos folyamatokat a rendszer leállít.

    Az eszköz (Grip) appon keresztül párosítható a telefonnal? Mert akkor az appot kell beállítani úgy, hogy a telefon automatikusan kezelje, illetve az akkumulátorkímélő mód ne zárja be.

    Beállítások > Akkumulátor > Alkalmazás indítás. Itt az app neve mellett a csúszkát ki kell kapcsolni, ezután a jobb felső sarokban a 3 pöttynél a manuális kezelésre kell koppintani. Itt meg kell keresni az app nevét és mindhárom négyzetbe be kell tenni a pipát.

    Az akkukíméló módnál az appot hozzá kell adni a kivételekhez, hogy a rendszer ne zárja azt be. Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások, jobb felső sarok 3 pötty > Speciális hozzáférs > Akkumulátorkíméló mód. Itt pedig hozzáadni az appot.

    A fentieket azért írtam le, mert nem ismerem az eszközt, nem tudom, hogy közvetlenül vagy appon keresztül lehet-e párosítani a telefonnal.

    Előfordulhat, hogy az eszköz régebbi Bluetooth-szabvánnyal rendelkezik, mint a telefon. Illetve, már korábban egy fórumtársunk írt róla, hogy bizotnyos eszközök gond nélkül csatlakoznak, mások nem. Azt javasoltam, hogy meg kell nézni, hogy a párosítás idején a párosítandó eszközön nem kell-e nyomva tartani valamilyen gombot. Előfordulhat, hogy a telefon észleli az eszközt, de a megfelelő párosításhoz az eszközön kell nyomva tartani valamilyen gombot. Nálam a hangszóró ilyen.

    Da pacem, Domine!

Új hozzászólás Aktív témák