Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sumptuous

    senior tag

    Tudod mit? Én meg ezt nem értem. Nincs komoly biztonsági fenyegetettség, ami indokolná a legfrissebb patchet minden pillanatban. Simán lehet bankolni januári frissítéssel is. Sőt..
    Vannak olyan régebbi mobilok, amiken már 1-2 éves a biztonsági cucc, mégis működik rajta minden. (És nem, nincsennek veszélyben az adatok..)

    Tökéletes a szoftver, talán néhol eldugva van egy egy apró hiba/félrefordítás, de egyáltalán nem zavaró. Inkább legyen ritkábban jó frissítés, mint minden hónapban sz@r. Lásd Ms/W10 vonal.

    A 10-est várom már én is nagyon, mert megváltozik a kinézet, újabb funkciók kerülnek be, stb. De hogy szeptemberi vagy júniusi patch van rajta, szerintem átlag felhasználó biztonsági szempontjából mindegy. Fals biztonságérzetet kelt. Lásd a spectre/meltdown sebezhetőségek. Ha most kiderülne, hogy a szempemberi patch-ben olyan fontos javítás van, ami nélkülözhetetlen, akkor megérteném a hozzáállásod. De erről jelenleg szó sincs. Amíg nem egy fél évvel van lemaradva az aktuál csúcsmobil, szerintem nem kell aggódni, főleg így főverzió frissítés előtt.

    Egyébként ha komoly probléma lenne, tudnának kiadni gyorsan egy-egy apró frissítést, amivel befoltozzák. Lásd az elmúlt napokban történt apró ujraindítással járó frissítés. Biztos találtak valami apró, de durva hibát, amit ezzel javítottak.

    Nem vitaindító, csak furcsa nekem ez a modern frissítéshajhászat. :R

Új hozzászólás Aktív témák