Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atonement

    csendes tag

    Sziasztok!

    En a spanyol Amazonrol rendeltem Redmi 3 Pro-t. Meg is erkezett, szerencsere eredeti - nagyot neztem mert nem hittem, hogy vegul is Kinabol kuldik... - es hatranyaival egyutt is jol uzemel. Az akkuido pl. bikaeros, az nagyon tetszik benne. Az ujjlenyomatolvaso meg zsenialis! Aztan a GPS bar lassabb mint az elozo telefonomban (ASUS ZenFone 2), de ha megtalalta a jelet, onnantol megbizhatoan mukodik. A rendszer (MIUI Global 8.0 Stable 8.0.2.0 LAIMIDG) gyors, de eleg agressziven zarogatja az appokat, emiatt a multitaskingot lassabbnak erzem mint az elozo telefonomon. A kamera kicsit szivas, mert sokszor elmosodik a kep, ha hasznalok stabilizatort ha nem. De oke, 50 ezer forintert nyilvan vallalnom kell a kompromisszumokat.

    Ami nem tetszik, az inkabb az egesz MIUI okoszisztemanak szol. Zurosnek latom, hogy mennyi fele-fajta ROM van, szettagoltnak tunik az egesz, es a keszulekek elnevezese is megzavarhat. Peldaul fejtorest okozhat, hogy a Pro keszulek custom ROM-olasakor hagyatkozhatok-e mindarra, amit a Redmi 3-rol irnak, hasznalhatom-e azokat a telepitesi file-okat, amiket a Redmi 3 ala toltottek fel, stb. (Plane, hogy az en Model number-om szerint nekem Redmi 3-am van!). Emiatt a forumokon sem konnyu informalodni, meg is ertem (#12691) szaki58 segitsegkereset annak ellenere, hogy "minden le van irva az osszefoglaloban." Igen minden le van irva, de a fentiek miatt megis elbizonytalanodik az ember, mikor az uj telefonja moddolasara keritene sort.

    A kerdesemre terve, ket dolog zavar most a keszulekben: a csengohang/ebresztohang leghalkabbra allitva is uvolt, meg ha az ebreszto app-okban beallitom a gradual volume increase-t is. Ha rezgomodra allitom a telefont, akkor nem ebreszt a keszulek. Igaz igy kipihenten ebredtem, de hosszutavon nem vallalhato. :D
    A masik, hogy az ertesitesi savban sok app, de foleg a Google Play Music ertesitesei olvashatatlanok. Ezt jeleztek regebben itt.
    Ezek miatt gondolkodok erosen, hogy (#12693) trebrona leirasat kovetve valtok a Developer ROM-ra. Van koztetek, akiknel ezek a "hibak" korabban jelentkeztek aztan megszuntek a Developer ROM-mal?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák