Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vegyszer

    addikt

    válasz dody07 #1772 üzenetére

    Én, mint lelkes amatőr, azt mondom, a teljes (újra) fordítás helyett nézd meg alaposan azt, amit kaptál. Én azt is, amit osztraksajt kolléga alkotott. Abban a romban nem azért nem magyar minden, mert nem volt időnk, kedvünk megcsinálni. Pusztán azért angol, mert bizony apk-k megakaszották a boot folyamatát, ha módosítás után próbálta a kolléga működésre bírni.

    Cappa72 romjai pl CP4.2-v1-by-Cappa72 ezzel szemben más úton készültek. Amennyire én felfogtam, a ZTE V987 romból kivette a kernelt, betette a Lenovoét, szerkesztette a build.prop fájlt, kicserélte a boot logót, és boot.img-t, meg még pár dolgot, amiről halvány lila fogalmam sincs, és rátolta egy telóra. És teljesen vállalható eredményt adott a kísérlet. Ami mitt reszelte tovább, az a videó felvétel alatt látszó zöld csík. Ami csak a saját lejátszóval jelenik meg. A mxplayer nem mutat semmit, de a PC sem. Nekem ez esztétikai hiba. Ennél nagyobb baja romnak ne legyen. Hiszen a kódolt anyag a hibától mentes.

    De ez más út, ellenben teljesen magyar. Bevallottan nekem ez jobban fekszik. (még ha hosszabbnak is érzem a boot, reboot időt, mint a gyári romnál volt, ki nem mértem soha, pusztán érzésre ilyen)

    [ Szerkesztve ]

    "Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák