Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brudy

    csendes tag

    válasz DonMaster #27243 üzenetére

    Visszatenni a 4.2-t igenis mókolós, nem is kicsit.
    A drága kategóriáról meg annyit, hogy amikor én vettem minimális külömbség volt a G2 32GB, az S4 és a One között. És a 150-160 ezer forintnak megfelelő ár nálam is kimeríti a méregdrága kategória fogalmát egy telefon esetében, és én is úgy gondolom, hogy felháborító az LG hozzáállása egy ilyen komoly hibához. Ne mondja nekem senki, hogy eddig nem tudtak róla, csak most tudták meg amikor mi szóltunk nekik! Haha. A frissítés elkezdődött már több mint egy hónapja a világ különböző részein. A hiba nem régiófüggő, tudniuk kell róla már hetek, vagy talán hónapokkal ezelőtt. "Igen már dolgozunk a megoldáson" mondja az LG." Hamarosan jön majd egy frissítés" Mikor bameg? Májusban? Júliusban? A frissítésig nagyon meg voltam elégedve, sőt csodálkoztam, hogy néhány év alatt hogy összekapták magukat az LG-nél. Most viszont kibújt a szög a zsákból...
    Tudom én azt is hogy minden gyártónál lehetnek hibák nagyobb frissítések után, de nem ekkorák, hogy ne lehessen zenét hallgatni egy csúcskategóriás telefonon.
    Még annyit, hogy hivatalos úton NEM lehet visszatérni 4.2re. Tehát ha valaki átlag júzer, amiből azért rengeteg van, vagy nem akar mókolni, rootolni, stb. Akkor nincs megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák