Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz hkari #28790 üzenetére

    ...mert iszonyatosan karcolja a kijelzőt.

    Ez finoman szólva is, bullshit! Én, utálom nyitogatni azt a tokot ki-be, de mivel kell rá valami védelem, - ha nem otthon vagyok, szinte egész nap ebben van a telefon. Ide-oda rakosgatom, sok telefonálás, zsebből ki-be és ezen semmilyen mikro karc nincs. Ha neked tényleg iszonyatosan karcolja az üveget, akkor a telefonodon lévő üveg, vagy bóvli, vagy ez a tok bóvli és/vagy selejt!

    Kékes525:

    Nekem nincs ilyen gondom és nem is jelezték, hogy rosszul hallanának,, teljesen tiszta.

    Ez pedig jellemző erre az országra és a többségben lévő idiótákra, hogy saját tapasztalat nincs, valaki megerősítése kell, hogy irányíthassák. Azért, mert a barátja unokahúgának a régi kollégiumi szobatársa mondta neki, mert hallotta valakitől, hogy az nem jó, ő el is hiszi. B+! Azért vannak rogyásig mindenhol kirakva ezek a telefonok, hogy ha akarod reggeltől estig teszteld! Ha megkéred az eladót, akkor hívásokat bonyolíthatsz rajta, csakhogy TE magad dönts és legyen saját véleményed (végre), de erre a többség képtelen.

    Inkább beír egy fórumba, ahol egy másik elmeháborodott megmondja a frankót, aki szintén csak hallomásból, vagy neten leírt idiótaságból megmondja, hogy az nem jó, mert az antutu-ban -2 ponttal kevesebbet kapott.

    Markos-Nádas egyik kabaréjából ez pont idevág:

    -Ha magának azt mondják, hogy ugorjon bele a kútba, akkor beleugrik?
    -Hát tavaly kétszer húztak ki onnan!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák