Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kristof_

    tag

    Teljesen laikus vagyok ilyen téren, de egy dologra válaszoljon az aki annyira fikázza az LG-t, hogy nem adták még ki a Lollipoppot. Félreértések elkerülés végett, iszonyúan várom már én is és abban a pillanatban fogom frissíteni, ahogy megjelenik. DE. Miért érzitek úgy, hogy az LG a piac többi nagy mobilgyártójához képest el lenne maradva bármivel is. A legnépszerűbb/legtöbb emberhez eljutott "csúcskészülékére" kiadta már, ugyan úgy ahogy pl a Samsung is az S5-re (amit megjegyzek, nem hogy jobb lett, de tele volt bug-al)
    Akárhogyan nézem még a sokkal több eladott példányszámot megélt Samu S4-en sincs 5.0. Sonyéknál még rosszabb a helyzet.
    Kérdezném még egyszer, kihez képest van lemaradva az LG jelenleg, hogy ennyire fikázzátok? A "THC"-hez képest? Kérlek szépen fizess +100.000-et egy telefonért náluk és lesz Lollipopod. A Nexushoz képest? Erre nem írok semmit, mert gyanítom mindenki számára egyértelmű. Moto X?...ő ismételten egy más téma.
    Nemrég érte még csak el az 1,6%-ot a Lollis készülékek száma. Hagyjátok már abba ezt a szenvedést, kezd roppant idegesítő lenni az állandó sírás. Én úgy vagyok vele, hogy inkább várok 2-3 hónappal többet, de akkor egy jó, működőképes 5.0-5.1-et dobjanak ki.
    Mindenki tisztában van vele, hogy aki mindig a legfrissebb rendszert akarja az Nexust vesz vagy ájfont.
    Az meg megint más dolog, hogy pl az itthon nem forgalmazott, "kínai" telefonok még csak most kezdenek áttérnek a 4.4-re...na ez az amit tényleg nem értek. Pedig sokuk roppant jó készülék.

    LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5

Új hozzászólás Aktív témák