Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kemiaitesok

    tag

    válasz firemanus82 #53794 üzenetére

    Így történt az átmentés, most a gyomláláson van a kérdés.
    Mert amiket este kitöröltem kontaktokat, most újra előkerültek (gondolom a telefonokból visszaszedte, mert gmail címtárból törölgettem).
    A pontosvesszőt majd megkérdezem, most nem dereng.
    Az egy dolog, hogy egyszer kigyomlál gmail címtárból az ember, de hogy kerülje el, hogy ne szívja vissza a telefonból?
    Egy kicsit szarul van megcsinálva ez a szinkronizálás, valamikor a google baszta el, mivel még a legelején a böngészőknél a firefox kezdte (ha jól emlékszem vissza), s szinkronizáláskor megkérdezte hgoy mit akarok mivel összevonni, mit vegyen alapnak, s ne legyen az, hogy a két különböző eszközön lévő kontaktok mindkettőn megjelennek, csak mondjuk a mindkettőn az egyik verzió legyen.

    Szóval hogyan kerülje el? Gondoltam egy menetet, ajánlottam is neki, de erősítsetek meg.
    Mivel a nexust még nem lakta be, de ott van rajta egyes kontakt akár 6 példányban is, ezért mondtam neki, csináljon egy gyári törlést, az lg-n kapcsolja ki a szinkronizálást, gmailben vágja rendbe a kontaktokat, majd az szinkronizálja a nexussal. Ha ez megvan, akkor lehet az lg-t is gyári törléssel, s jöhet a rá a feleség cucca.
    Szerintetek?

    Másik dolog: sok kontakt úgy jelenik meg a címtárban, hogy csak név van. Nekem nincs a skype feltéve a telefonra, de sejtésünk az, hogy onnan szedte ezeket a kontaktokat, most az a kérdés, hogy ha törli ezeket, akkor a skypeból is törölni fog? (bár ezt nem tartom valószínűnek).

    Várom válaszotok. Köszönöm.

    Te magad légy az a változás, amit látni szeretnél a világban! (Gandhi)

Új hozzászólás Aktív témák