Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz toto0569 #6961 üzenetére

    Mondom minden lépést ugyan úgy csináltam ahogy leírtad, és XDA -n is le van írva! lépésről-lépésre ugyan úgy csináltam mindent, nincs mit leírnom mert mindent úgy és olyan sorrendbe csináltam!

    Próbáltam már USB-3.0 portba és régebbi 2.0 ba is, mondom hátha nem komázza a 3.0 ást természetesen nem HUB on keresztül direktbe a gyári kábelével egyenest a gép hátulján lévő USB -k be!
    Már csak arra tudok gondolni hogy vagy a CPU -mat i5-3570K(mert ilyen van mind 2 gépembe amin próbáltam) de az alaplap teljesen más, 2 eltérő gyártó, és 2 eltérő chipset(P65 és Z77) és 2.eltérő OP rendszer eredeti gyári Win7 x64, és szintén gyári Win8.1 x64 és ugyan ez a hiba üzenet mind2 gépnél!

    Nem vagyok már kezdő, 3.éve cserélgetek DROIDos telókon FW -ket szinte napi szinten, sőtt saját magam is FŐZÖK hozzájuk, szóval ennyire nem vagyok láma hogy pl ne DOWNLOAD módba tegyem a telót rá! HTC, Samsung, ZTE, telókon már mind csináltam gyári frissítést és custom rom fel-le pakolást, eddig egyiknél se volt ilyen de még hasonló sem hogy ne működjön!

    U.I. : mondom megnézhetnéd hogy nálad mit csinál ha az olvasásra nyomsz! mert akkor egyből kiderülne hogy program bug vagy tényleg kapcsolódási hiba! az egész művelet 5.perc és egyből okosabbak lennénk! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák