Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Feri1977 #71792 üzenetére

    Ilyen szempontból irreleváns a dolog, van egy populáris program ami problémát okoz, vagy ha nem a program akkor valami, amivel összeakad. (inkább a google frissítésre gyanakodok mert a játék maga rendben volt egészen a google frissítésekig)

    A magánvéleményem meg az, hogy megint túltolják az utálatot mindenhol, divat lett fikázni mindent. Lelőtték mert pokemonozott, elütötték mert pokemonozott, stb. Eddig is volt ilyen csak nem kapott hírverést. Hülyék mindig lesznek, aki bemegy a busz alá mert a pokemont bambulja az bement volna akkor is ha messengert/vibert bambul. A negatív híreket egyből minden média felkapja de pozitív is van csak nem terjed. Pl. van olyan autista srác aki évek óta nem volt utcán mert pánikrohamai vannak, most kiment pokemont fogni, sőt beszélget a többiekkel. Saját tapasztalat meg az, hogy összehozza az embereket. A vidéki városban ahol élek alakult egy csoport, megy a beszélgetés, plédes kiülés a parkba délutánonként és nem kockák, hanem fiatalok, kutyások, anyukák gyerekekkel, idősek egyaránt. Én 35 vagyok és van egy kisfiam, én elfocizok vele a fűben amíg az anyja egy 30 perces lure alatt fog pár pokemont a pléden. Van ott 60as jólszituált bácsi is aki elbringázik a parkban, megáll a pokestopoknál (poi-k) meg beszélget a fiatalokkal.

    Általánosságban azt gondolom, hogy sokkal jobb mint a többi mobilos játék mivel nem a kanapén püffednek az emberek hanem sétálnak a városban. Ha tudják ezt normálisan kezelni - nem 0-24 tolják és odafigyelve csinálják nem lökik fel miatta egymást az utcán mert fel sem néznek a telefonból - akkor nincsen vele semmi gond.

    A geocachinghoz tudnám leginkább hasonlítani, csak ez populárisabb mert népszerű keretprogramot raktak az ötlet köré. Lehetne egy albumszerű poi/nevezetes pont gyűjtögetős keret is körülötte, hogy minél több ismert helyen jelentkezz be, de tizedennyi felhasználó nem tolná.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák