Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bumbi84

    csendes tag

    Szevasztok!

    Nekem is van egy ilyen telefonom, faszán gyors meg minden, szuperül futnak rajta a legújabb játékok, az üzemideje meg olyan amilyen. Észerevettem én is, hogy az aksi szintjét hajlamos néha rosszul mutatni a telefon, de a restart eddig mindig segített. Viszont az enyémnek van egy másik, sokkal nagyobb és idegesítőbb hibája is, amit nem tudom mi okozhat. Kismillió fórumon olvastam már erről a hibáról, úgy tűnik elég gyakori, és sok tulajdonosnál előjött már, de mégsem találtam sehol egyetlen épkázláb megoldást sem, ezért írok ide is, hátha valaki tud valami okosat mondani.
    Arról van szó, hogy már többször is előfordult, hogy a telefon csak úgy hirtelen elkezd melegedni a kamera környékén, és rövid idő alatt totál lemerül. Az az igazság, hogy pontos részleteket nem tudok magáról a folyamatról, mert mindig alvó üzemmódban történik, és csak mikor kézbe veszem és felébresztem a telefont, akkor látom, hogy meleg a kamera környéke és az aksi brutálisan le van merülve, legrosszabb esetben meg ugye a telefon már ki is van kapcsolódva. Már szinte minden helyzetben előfordult, de a leggázabb az volt, amikor az éjszaka folyamán jött elő a dolog, és reggel arra ébredtem, hogy többórás késésben vagyok a munkából, mert ugye a telefon szépen lemerült, kikapcsolt és nem ébresztett. Ez azért is érdekes, mert repülős üzemmódban volt a telefon, tehát a hálózat biztosan nem lehet ludas. Több fórumon azt írták, hogy lehet, hogy valamilyen program kezd el futni a háttérben, és attól melegszik fel a processzor és merül le az aksi, de hiába próbálkoztam mindenféle taskkillerekkel, Watchdoggal, Juicedefenderrel és állítottam mindenféle beállítást agresszívre, szart se érnek, időnként ugyanúgy előjön a dolog. Próbálkoztam hard resettel, kalibrációval az se segített.

    Valakinek van valami ötlete, mi a fenétől lehet ez? Hgyan lehetne megtudni, mi okozza a problémát? Vigyem esetleg szervizbe? Az a baj, hogy csak nagyon ritkán jön elő a dolog, az idő nagy részében teljesen pöpecül működik a telefon, úgyhogy nem tudom ,mit tudnának vele kezdeni... Esetleg, lehet, hogy tényleg valami program, szoftver okozza a problémát?
    Mindenféle rom/kernel gyári, csak rootolva van a telefon. A rendszer adatai a követlezők:
    Android verzió: 2.2.2
    Alap verzió: 1035.21._20110405
    Kernel verzió: 2.6.32.9
    Cikkszám: FRG83G
    LGE verzió: LGP990-V10d

    Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák