Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zAPAtyin

    tag

    válasz bubus66 #8375 üzenetére

    - sajnos nagyon sok alkalmazás van, amit le kell tiltani, hogy a gyári ROM stabilan működjön.
    - én ezt cáfolnám, nekem tiltás nélkül is teljesen rendben működik a telefon. (max olyan alkalmazást kell törölni amire nincs szükséged pl.szótár, smartshare, remoteCall service, stb)

    - A felsorolásodban lévőket már a legelső érintő képernyős telefonok is tudták.
    - igen, de van amit nem, pl a kijelző mérete, az NFC (amit jelenleg még nem lehet teljes mértékben kihasználni, de pár pillanat és mobilbankolhatunk vele) wifihotspot (nagyon hasznos lehet)

    - egy napot kényelmesen kibír az aksija. igen, ha az asztalon pihen, akkor még 4-5 napot is kibír.
    - egy okostelefon sem bír napokat, ha sokat van használva (legyen töltő a táskádban) vagy használj butafont az 3 hetet is elmegy ;)

    - Én pl. nem használtam rajta navigációt, GPS-t és még is pizza sütő volt az okosnak nevezett, butított telefon.
    - Nekem nem forrósodik én pizzasütésre mást használok ;)

    - gondolom, hogy ha már van, bent GPS az használják is..
    - Egyik telefon sem navigációra termett, de ha már van benne gps akkor kipróbálja mindenki és rájön, hogy erre nem alkalmas. Erre ott vannak a kifejezetten erre a célra gyártott navigációs kütyük. Nem véletlen, hogy "rendes" navi program nincs is telefonra. (Szándékosan nem androidot írtam) a gps a telefonban nem ezt a célt szolgálja, arra jó, hogy meghatározza a helyet ahol vagy és ha véletlen megszorulsz megtalálj egy bankautomatát, vagy éttermet, vasútállomást, esetleg vészhelyzetben mondjuk Miskolcon egy utcát ahová menni szeretnél de ne használd Budapesttől Miskolcig a navit az autópályán, mert semmi értelme, ha navi nélkül odáig sem találsz el, akkor ne is indulj el.

    - A gyorsaságot mihez mérted?
    - a lehetőségekhez, a készülék határaihoz, nem egy Ferrarihoz ;) (de nem is egy négymagos csudi hardveres telefonhoz)

    - A használat során pedig elvárnánk, hogy valóban tudja azt amire ki találták, de sajnos nem tudta, én a hang alapú fényképezést sem, tudtam használni, meg volt egy két bibi amit az LG mérnökök a HW-ből kihoztak, csak sajnos negatív irányba.
    - a hangalapú fényképezés nekem működik (de semmi értelme) fényképezni ezzel a telefonnal - mint szinte bármelyikkel - lehet, partyfotókat, vicces jeleneteket, a cipőboltban a cipőt (tetszik e az asszonynak, megvehetem e) a wc szelepet a szerelőnek, hogy ilyet kell hozzon mert ki kell cserélni, az autót amikor nekünk jöttek. Erre akkor van szükség amikor nincs nálunk a NIKON DSLR, mert fotózni azzal szoktak, nem mobillal ;)

    Szóval, ez a mobil azt tudja amit kell, nem többet és nem kevesebbet! (ár/érték arány)
    Ennél a "csudi szifon" sem tud 3x többet (240.000 Ft-ért) !

    Tehát, aki a fentiek alapján ilyet választ nem fog csalódni, aki többre vágyik vegyen mást!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák