Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andro_et

    tag

    válasz silvergod #1014 üzenetére

    Itt elsőre leszögezném hogy ezt azért inkább csak azok rakják fel akik elviselnek egy két kompromisszumot. De aki szeret próbálgatni annak mindenképpen ajánlom.

    Hát a kinézet nem olyan lényeges mert egy froyora is rá lehet húzni egy gingerbread külsőt.
    Ami inkább jobb benne az a memória: a froyo val volt 130 mb körül most meg 250 mb körül a szabad RAM. S lényegesen jobb a saját feladatkezelője. Ami még hasznos tud lenni az az akkuhasználat előzmény, íme egy kép:

    Továbbá a fontosak a cyanogen mod által hozzáadott funkciók: zárképernyő, egy pár teljesítménybeállítás s még egy jó pár kényelmi funkció.
    A proci húzása is a legegyszerűbben innen valósítható meg. Nekem 600 on van de ha játszok akkor felviszem 786 mhz re. Ez a max amikor még stabilan működik, 800 nál idő kérdése hogy mikor fagy le, a fölött pedig gyakorlatilag azonnal.

    A merüléssel kapcsolatban látszik az előbbi épen mennyit volt használva, általában reggel veszem ki a töltőből így az éjjeli merülést nem nagyon prbáltam csak airplane módba amikor alig 1 százalékot merült. Lehúzott fényerővel 5 órát bírta folyamatos nyúzással (ami nálam annyit jelent hogy a kijelző gyakorlatilag nem kapcsolt ki). :DD

    A rootolással pedig annyi hogy az a jelenlegi rendszerben csinál változásokat így ha romot cserélsz akkor a telefon teljes belső memóriája lecserélődik. Így attól függ hogy amelyik romot te felraksz az ,ár rootolva van e. Általában a custom romok mind rootoltak, így ez is. Root nélkül nem lehet a procit se húzni. Ha jelenlegi rendszer a stock rom akkor érdemes először egy teljes másolatot készíteni (nandroid backup).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák