Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Victor1103

    újonc

    Sziasztok

    Mobilvásárlás előtt vagyok és számtalan videót megnéztem már a Pixelről. Rengeteg pro és kontrát olvastam és igazából az lenne a kérdésem mennyire jelentenek valós és nagy problémát az alábbiak.

    Amikre gondolok

    A legfőbb: Olvastam, hogy problémás lehet vele a telefonálás. Telefonálás nélkül pedig mit ér egy telefon. Vodafone-os vagyok, mivel céges kártya ezért nem is szeretnék ezen változtatni.
    Annyira gyakran nem telefonálok, amit elvárok, hogy az a pár telefonbeszélgetés ne szakadjon meg, illetve internet kapcsolat végig stabil legyen rajta, ha épp úton vagyok.

    Aksi üzemidő: Hozzá vagyok szokva, hogy napjában többször töltöm a jelenlegi készülékem is, de itt tényleg olyan rossz a helyzet, hogy kvázi 5-6 óráig bírja közepes használat mellett?

    Ujjlenyomat olvasó: Jelenlegi A22-es telefonomon borzasztó, 10 alkalomból 8-at nem ismer fel elég idegesítő. Nem várnám el, hogy itt is hibátlan legyen,de ez a 10ből 8at nem jobb lenne, ha mondjuk 10ből 8at igen.

    Végül a garancia. Legjobb ajánlat néztem árukeresőn most 214e annyit kiadnék érte, de ha ne adj isten bármi van vele mennyire körülményes a szervizelés? Pláne, hogy újabban ilyen berepedt kamera lencsékről lehet olvasni.

    Tetszik, hogy az olvasottak alapján egy gyors, stock android telefon, nagyon jó kamerával, hosszú támogatási idővel és egyedi funkciókkal. Külsőre is kb a sima Pixel 7 ami megmozgat és tetszik a jelenlegi felhozatalból.

    Ha van viszont más hasonlóan jó telefon ebben az árkategóriában, amit érdemes megfontolni azt is szívesen meghallgatom.

Új hozzászólás Aktív témák