Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    Amúgy ha elérhetővé teszik a 1st gen készülékek tulajdonosainak azt, hogy a régi verzióról (7.x to WP8) pénz ellenében az upgradeljenek (mondjuk 30$-ért), a második generációs készülékek pedig ingyen megkapják, azzal jár a legjobban az MS.

    1. Első körben, még nincs olyan penetrációja az oprendszernek, hogy megengedhessék maguknak a lemorzsolódását a csalódott 1st gen felhasználóknak.

    2. Ha a 1st gen is ingyenesen megkapja a teljes WP8-at, akkor a saját sírját ássa a Microsoft, mert a későbbi frissítéseknél vita alap lehet, hogy miért is volt ingyenes frissítés a 3 éves készülékekre? Nem véletlen, hogy az Apple is ráált a két éves előfiezői szerződések miatti rotációra - és nagyon jól csinálják jegyzem meg halkan. Miután mindenki két éves post paid szerződést köt normál esetben - és akkor mindenki cseréli is a régi készülékét.

    3. A Microsoft védekezhet a gyártóknál is, hogy nem biztos, hogy főleg az USA-ban, vagy nyugat európában bárki ki fog fizetni 30$-t az új oprendszerre, amikor két éves szerződéssel - ami ugye ott teljesen bevett szokás - akár ingyen hozzád vágják a vadi új készülékeket (persze csomagtól függően).

    4. a 1st gen tulajok sem ugathatnak, megkapják a támogatást, megkapják az új szoftvert, megvan a szoftver maintanance, csak ezért fizetni kell (ahogy minden szoftver esetén ez így van btw).

    5. A gyártók sem pampoghatnak, mert egyenlőre a rendszerrel és a készülékeikkel a RIM vagy az Apple felhasználók (ne adj isten a droid userek) népes táborát kéne csökkenteni, nem pedig a WP7 usereket elidegeníteni maguktól, tehát ezt a békát le kell hogy nyeljék.

    Remélem így lesz. Inkább kifizetek plusz pénzt egy teljes értékű WP8-ért, mint egy csökött butított variánsáért, nekem azért nem jön be az az ötlet, hogy csak részeit kaphatjuk meg a WP8-nak.

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák