Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tdd587

    őstag

    válasz Gorneck #14798 üzenetére

    Szerintem ennyi még beleférne. Természetesen megmaradna a classic nézet is (ami most van), de vannak ezen a képen jó ötletek is, ami sok embernél kielégítené a hetente új stílust akarok a telefonomon látni érzést.

    Egy csúszka a tile effektnek, a háttérnek meg a mostani dark/light mellett lenne egy mozaik alkalmazása opció is. Esetleg első lépésben csak előre definiáltakat képzelnék el a listában, azt profi designerek megcsinálnák olyanra, hogy ne legyen zavaró még (mint itt a képen, az AMOLED kijelző miatt én biztos valami feketéhez nagyon közel állót keresnék úgyis).

    Az egyedi színek (összes tile, vagy külön-külön) ellene szerintem senki nem tiltakozna, nem is tűnik hatalmas falatnak megcsinálni és nem is kötelező használni.

    A notification oldal is jó ötlet. Ezt elég sokszor lehetett itt is olvasni a fórumon, hogy kellene valami.

    Szerintem ez mind olyan változtatás, amit okosan* megcsinálva még nem csúszna ki az egységes felület az MS kezéből, viszont megsokszorozná a lehetőségek számát az egyedi felületre vágyók számára.

    *: Most itt tényleg az okoson van a hangsúly. A dark témát kiegészíthetné néhány előre definiált dark mozaik. A fix tile színt kiegészíthetné egy true color picker. És a többi. Semmi barmolás, csak fontolva haladás.

    Szerk: és természetesen ha bármelyik opció kapcsán lenne performance issue, akkor korlátozni a HW vagy a model alapján.

    [ Szerkesztve ]

    Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Új hozzászólás Aktív témák