Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neooen

    aktív tag

    (#17805) Dale:

    Az életkorom kapufa, a harminchoz jóval közelebb vagyok. Én nem csak olyan sms-eket kapok, hogy mennyi a pí értéke 9 tizedesjegyig :). Sok olyan élethelyzet van, amikor egy személytől kapott sms-t/e-mailt évek múlva is jólesik elolvasni, felidézni, hogy mi is történt akkor(nem csak 2 szavas sms-ek léteznek, 3x160 karakter sok mindenre elég ám). Mondjuk ha ezt magyarázni kell, akkor lehet hogy a te koroddal kellene foglalkozni... :) Mivel nincs más megoldás, így maradt a másolás/beillesztés. Ezzel sincs nagy gond, de azért vicces, hogy a nagy okostelefon bumm korszakában ez "problémát" jelent megoldani.

    Remélem az egyértelmű, hogy részemről no offense, különbözőek vagyunk, ennyi. És köszönöm a Zune-os tipped!

    (#17826) bendzso:

    Köszönöm ezt is. Szeretek abban a tudtaban élni, hogy én irányítom a rendszert :).

    (#17830) Dzsosy:

    Kipróbáltad úgy is, hogy 30mp-re raktad a képernyőzárat, felhívtál valakit (1430 a T-Mobile-nál :) ) és a hívás indításától számított minimum 2 percig nem engedted, hogy fényt kapjon az érzékelő (tehát a fülednél volt végig a telefon)?! Nálam ilyenkor jelentkezik a hiba, szinte mindig. Most egyelőre úgy tűnik, ezzel az 5 perces képernyőzárral működik rendesen, volt 2db 5 perc feletti hívásom is és a szenzor tette a dolgát, érdekes.

    [ Szerkesztve ]

    Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.

Új hozzászólás Aktív témák