Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Barthezz2 #5416 üzenetére

    Engem nem érdekel az animáció, az sem érdekelne, ha nem lenne benne ilyen fajta "vacak". Amikor használni akarom a telefont, akkor nem akarom nézegetni, milyen szépen animál, milyen ügyesen forog és hasonlók. z első nap még elvoltam a "pörgettyűvel", de aztán már nem érdekelt, később pedig zavart.
    Egy eszközt akarok, ami mindet meg tud tenni, amire szükségem van felesleges időkitöltés nélkül. Ez engem zavar, de attól még nem kell, hogy téged is zavarjon.
    Látom, nekem túl testreszabhatatlan a WP7, hiába is tetszik egyéként egypár funkció, ami gyors és egyszerű a többihez képest, mivel a telefonálásnál engem megakaszt, amikor animálgat, illetve amikor ki akarom hangosítani, akkor sem tehetem egy gombnyomással, hanem kettővel csak - ezt például gyakran használom.

    Mindez nem azt jelenti, hogy rossz a WP7, hanem hogy nem nekem való. Még mindig a BB-k a legszimpatikusabbak, de ott meg másról kell lemondanom. Egyenlőre akkor marad az Android, a WP7 pedig nálam bekerül az iOS mellé, ami szép, tetszetős, sok szempontból szimpatikus, de nem az én OS-em.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák