Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz fpatrik17 #4096 üzenetére

    Én most CM6-ot, ez vált be eddig a legjobban, bár ez se tökéletes, tapasztalataim szerint az akku töltöttségének kijelzése még mindig hibás (akármit is csinálok), képes tartani a 90%-ot fél napon keresztül, majd leesni 50%-ra, 40-ről meg esett már le 10 perc Angry Birds-zel 15%-ra épp a napokban. Ráadásul próbálgattam MIUI-t is a napokban, feltöltöttem a telefont CM6 alatt, reboot, nandroid backup, MIUI install, bekapcsolás után volt 80%-on MIUI szerint, nyúztam kicsit... gyors csalódás látván, hogy a Market linkjeim elvesztek és programok, mint a HandcentSMS Forse Close-t igényeltek, úgyhogy reboot, nandroid restore, CM6 ismét, 90%-os töltöttséggel. Érdekes. Nem feltűnő, mert elmegy egy napig, a töltés lehet már jó, csak a kijelzés rossz szerintem... aztán ki tudja, nem mértem le.
    Kéne írni egy programot, ami semmi mást nem csinál, mint lemeríti a telefont, hogy össze lehessen hasonlítani a merülési időket... vajon mennyire lenne biztonságos a telefonra nézve?

    Egyébként a többivel (IceandFire, The FroyoMOD, MIUI) az volt a bajom, hogy vagy a memhack nem működött (vagy sokadszorra, de meguntam végül), vagy FC-t igényeltek programok, vagy a Market nem látta a feltelepített programjaimat velük.. meg nem tudom, mindegyikben volt valami apróság, ami lehet csak engem zavar, érdemes pár napig használni mindegyiket (már amennyiben a vállalkozó kedv megvan és nem vár rajta fontos hívást vagy sms-t az ember), utána lehet pontosan megítélni, szerintem egyénfüggő, hogy melyik jó.
    A HO!NO! se rossz, már nem is emlékszem, mi miatt álltam vissza CM6-ra... amúgy nincs sok különbség, vagyis inkább mondjuk úgy, hogy a lockscreen-en kívül nem szúr szemet, maximum egy hackernek.
    Benchmark meg sosem mérvadó, elég átírni a build.prop-ban pár sort és máris duplázódnak az eredmények.

    Nos, szerintem.
    Bár most megint a MIUI-t akarom megpróbálni, ezúttal Titanium Backuppal állítom vissza a programjaimat, hátha úgy a Market linkek is helyreállnak, meg talán segít a FC-n is.
    A hivatalos Froyo-ban egyre kevésbé bízom, az elmúlt hónapokat biztos nem bugok keresésével és javításával töltötték, fél év is bőven elég lett volna arra, nemhogy.. 8-9 hónap? Egy gyerek is elkészül annyi idő alatt, pedig az bonyolultabb kicsit.. :)

    (#4100) petipetya: "power widgeten vibrate módra állítva a settings/sound/vibrate only in silent mode-on van, ez nem jó!"

    Ha vibrate módra állítod, akkor lekapcsolja a csengést, ergo néma, de rezeg. Így gyakorlatilag mindegy, hogy always vibrate vagy only in silent, mert a telefon silent módban van. Nekem eddig nem volt gondom vele. Én inkább azt vettem észre, ami kellemetlen, hogy a lehúzható kontrollok nem mindig követik a power widget állapotát és fordítva.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák