Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz petipetya #4138 üzenetére

    CM6 már át is állt rá, épp ezzel az árnyékkal szórakoztam, amikor megláttam, illetve frissebb kernelt és ext4 támogatást is kapott, ami egyelőre csak ext2, de a naplózók támogatása is készülőben.
    Sajnos a ShadowMOD nem vált be igazán, az első benyomás nagyon rossz lett.
    Telepítettem. Először nem tapasztaltam semmi különöset, felment a MOD, elindítva portugálul fogadott, de természetesen van angol nyelve, a internetet nem ismerte fel, de még bejelentkezés előtt hozzáadtam az APN-t, így nem volt gond vele, egyből meg is kezdte a szinkronizálást és a hiányzó programok telepítését. Utóbbi nem volt teljes, két programra kiírta, hogy nem sikerült letöltenie, de rájuk nyomva egyből a Marketre vitt és második nekifutásra már sikerült a dolog. Felrakott viszont egy olyat is, amit korábban már töröltem, ez fura volt, nem teljesen értem miért töltötte le, bár gondolom ez nem a MOD hibája, inkább a Marketé. Viszont a frissítés végével Titanium Backupba belépve kiderült, nem telepített 18 programot, bár lehet ez betudható annak, hogy CM-et és a frissebb Marketet használtam, ami nem biztos, hogy mindig megfelelően kommunikál a Google szervereivel, ellenőrizni sajnos nem tudom, bár lehet benne valami, mindegyik újabb program volt, amit CM alatt kezdtem el használni szerintem. De legalább egy Update all a Marketben megoldotta.
    Androidiani OR-t használtam, átállítottam a baseband-et németre a biztonság kedvéért (német a telefonom), a billentyűzet kiosztás cserével se volt gond, memhack is felment.
    Amúgy ez egy "tiszta" MOD, nem látni benne egyéni módosítást, mint a CM6-nál például, egy csupasz Androidnak tűnik, csak persze 2.2.2-es verzióval.
    Viszont el is kezdődtek a gondok. Észrevettem ugyanis, hogy a LauncherPro még hiányzik. Megnéztem Marketben, letöltötte, de nem települt. Ha rányomtam a Cancel-re, lefagyott a Market, FC után újraindult, majd megint lefagyott. Hiába lőttem ki, ezt játszotta. Reboot, és nem indult el, az M logónál ácsorgott. OR-ben csináltam Dalvik és Cache törlést, de nem segített. Az újratelepítés se segített, csak az újratelepítés, Data törlés és érintetlen indítás. Egyelőre most inkább megnézem a friss CM6-ot, aztán hétvégén lehet adok még egy esélyt az árnyéknak.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák