Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz Shrike7973 #5837 üzenetére

    Ez egy elég érdekes probléma, ráadásul nem is teljesen érthető, hogy egyáltalán hogy tudnak ilyen hibát elkövetni. Mindenesetre a különbség abban van, hogy míg számítógépen dualbootnál lényegében a teljes HDD-t újraformázod és újraépíted a fájlrendszereket, valamint az elsőként elinduló rendszerindítót is kicseréled (gondolom GRUB-ot használtál, ami chainloaderrel tölti be a Windows rendszerindítóját, ami indítja a Windows-t - sose hittem volna, hogy lehet ilyennel gond), addig egy zárt bootloaderű telefon esetében csak fájlokat helyezel át és másolsz, illetve a fájlrendszerről készült képeket íratsz a telefonra, ami elvileg kizárja a lehetőségét hasonló hibáknak, tekintve hogy a fájlrendszert kezelő.. nevezzük szimplán programnak, "sérthetetlen".
    Igazából továbbra is az a véleményem, hogy nem tudom, már nem lepődnék meg semmin. A legjobb az lenne, ha moduláris mintára épülnének fel a telefonok, hogy cserélhetőek legyenek az alkatrészek, megadva a lehetőséget akármilyen op.rendszer telepítésének. De azt hiszem inkább visszajövök a földre, mert nagyon magasan a felhők felett lehet csak ilyet komolyan gondolni, hogy majd egyszer megcsinálják. Most már csak arra törekszem, hogy egyszer sikerüljön beállítani, utána nem nyúlok hozzá, amíg meg nem lesz a következő telefonom (valamikor 2013 előtt remélhetőleg).
    Amúgy kár ezért a MOD-ért, baromi jól összehozták, egy pillanat alatt reagál mindenre, semmire nem kell még csak várni sem. De telefonfunkció nélkül... nincs értelme. Most jöhet egy Froyo, keresek valamit...

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák