Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz F_Gergely #6007 üzenetére

    Tényleg nem megy az ES, engedélyezem a rootot, kiírja, hogy kísérleti megoldás és nincs tesztelve minden eszközön, nyomok egy "Yes"-t, feljön a módválasztó, itt a HiAPK-t választottam, ekkor jött a Superuser és engedélyt kér, megadom neki, bejelölöm a "Mount File System" részt, de nem működik, megcsinálja ugyan, de a mappák alatt semmit nem lát a fájlrendszerben. CyanogenMOD módban viszont nem csatolja fel a fájlrendszert.
    Viszont a Super Manager működik, a beállításoknál ugyanúgy engedélyezni kell a root funkciókat, és a gyökér fájlrendszerébe való belépéskor kérdezi meg, hogy írható vagy olvasható legyen-e.
    Egyébként régóta gyanítottam már, hogy a /system mappából való törlés nem szabadít fel helyet, nos most megnéztem, a válasz amire számítottam, 48 MB volt a szabad helyem mielőtt töröltem a Motonav.apk-t, újraindítás után 49 MB lett (+1 MB betudható cache törléseknek, a Motonav.apk 12 MB-ot foglal - egyébként újraindítással eltűnt a com.navngo.igo.javaclient is az összes telepített program közül, így nem volt mit törölni, habár a Motonav eltávolítási utasításaiban ugye ennek a törlése zárja a folyamatot és tényleg így is működik Éclair alatt), tehát nem. A belső tárhely, amit a telefon lát, csak a /data partíció mérete, ami 192 MB-ban merül ki, hiába törölsz bármit a /system partícióról, a /data partíciót nem fogja nagyobbra formázni. A memhack is csak azért szabadít fel plusz helyet, mert a /data/dalvik-cache mappát mozgatja át a /cache partícióra.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák