Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz nuke7 #7010 üzenetére

    Ez az elégtelen kapacitás duma erős bullshit, mintha egy Motorola szóvivő írta volna. Eladják a telefonokat Európában? Igen. Elvégzik a szoftverek frissítését Európában? Nem. Miért nem? Mert itt GSM/WCDMA hálózat van, míg USA-ban és Kínában (már ahol kapható Motorola) CDMA/EV-DO. Ennyi a bajuk, emiatt csúsznak fél évet minimum egy európai telefon frissítésével. Fél év nekik, mire kicserélnek a szoftverben egy modult, ami nem az USA/kínai, hanem az európai hálózatokkal működik. De eleve beleforgathatnák a rendszerbe mindkettőt, hogy kompatibilis legyen, amivel rengeteg időt és erőforrást lehetne megspórolni. A szolgáltatók meg saját maguknak tesztelik és írják át a szoftvert, ettől függetlenül ugyanúgy eladják őket, kapható Motorola androidos telefon mindegyik hazai szolgáltatónál is, nem beszélve Európa többi részéről.
    Tehát nem, nincs problémájuk a kapacitással, nekik mindössze egyetlen módosítást kell elvégezni a szoftveren, amit egyébként nem is lenne szükséges, ha előre gondolkodnának, de azt az egy módosítást nem végzik el. Arra viszont van kapacitásuk, hogy fél év "tesztelés" után szándékosan hibás kernelt írjanak a Milestone-hoz, sőt még egy különösen erős titkosítást is sikerült írniuk a bootloaderhez, amivel az USA verzió nem rendelkezik.
    Nem mellesleg az EU sokkal nagyobb piac, mint az USA, ahol eleve az eladások nagy részét az Apple termékek teszik ki, Kína meg hiába nagy, ott is elég elterjedt a GSM, plusz ami fontosabb, hogy nagyon kevés ember teheti meg arrafelé, hogy külföldi telefont vegyen magának, egyáltalán hogy telefont vegyen.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák