Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    válasz nuke7 #7010 üzenetére

    Én simán úgy érzem csak, hogy sz@rnak a fejemre. Ha nem tudják támogatni az EU piacra készült készülékeiket, akkor ne áruljanak itt egyet sem. Ha nem tudnak időben szoftvert írni, legalább ne zárják a bootloadert, hogy az a pár % aki kipróbálna frissebb rendszert, ne szívjon vele. Nyilván a többség letojja, hogy milyen android van, de neten általában azoknak nagyobb a visszhangja, akik buherálnának, emiatt ez nem jó marketing. No meg a bugos kernel sem, érdekes, az amcsi verzióba javították.

    A motorola meg lehet lejjebb csúszott az évek folyamán, de kétlem hogy olyan kicsi gyártó lenne, akiknek nincs kapacitása a nyamvadt EU-ra. Még tavaly nyilatkozták nagy mellénnyel, hogy nekik milyen fontos az itteni piac.

    Ennek ellenére szeretem ezt a telefont minden hibájával együtt, csak azt sajnálom, hogy qwertybe más nem gyárt a szájízemnek megfelelő készüléket :)

    Viszont most jött el a Cronos ideje, CM7 szétvágja az agyam, most pl. a kijelző 3-4 másodperces késéssel éled fel ha hívnak, grátisz addig nem is csöng, grátisz random csengőhanggal ;)

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák