Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szige #1199 üzenetére

    Nekem is az új E72-1 kiadás van (két hete van meg) és én sem észleltem semmilyen összeszerelési-minőségbeli problémát. Nekem nem lötyög ezen semmi, akárhogy masszírozom, sem az alsó rész, sem a hátlap, sem a gombok. Masszívan egyben van. A kijelző alatt nekem szerintem nincs nagyobb távolság a gombok és a kijelző alja között, kb. egy hajszálnyi szélességű csak a távolság. Szerintem teljesen rendben van ilyen téren a készülék.

    Amiben viszont rosszabbnak érzem, mint az E66-omat, az a Bluetooth jelerősség. Egy Nokia BH-103 típusú sztereó head-set-tel használom és azt veszem észre, hogy zenehallgatás közben néha meg-megtorpan, sercen egyet a lejátszás, ilyet az E66-tal soha nem csinált ez a head-set, szóval szerintem gyenge kicsit a Bluetooth jel, amit a készülék produkál. Kicsit a telefon saját, beépített hallgatójának hangminőségét tekintve is jobb volt az E66, az E72-vel ilyen téren (magasabbra állított hangerőnél jön elő főként) gyengébb, ezzel nem vagyok megelégedve.

    Amúgy jobb az E72, márcsak az üzemidő miatt megérte cserélni, ami az E66-nál 2-2,5 nap volt, itt pedig aktív nyúzás mellett is simán elmegy 6-7 napot a készülék.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák