- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós kamerák
Hirdetés
-
Szupervékony külsővel jöhet a Mix Fold 4
ma A Xiaomi viszont nem ezt, hanem a Mix Flipet hozhatja a nemzetközi piacra.
-
New York visszafogná a közösségi média algoritmusait
it A fiatalokat védenék azzal, hogy megtiltanák a tartalmak algoritmikus vezérlését a fiataloknál, szülői hozzájárulás hiányában.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation Summer Game Fest leárazások
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz mephi666 #8050 üzenetére
Nana! Ami ránézésre Erős Pista üveg méretű, azzal vigyázni kell, mert megdolgozik a pénzéért, és a beledet is megdolgoztatja.
Van nekem ránézésre a 4 centes üvegnél kisebb is, azt nem locsolod a pizzára. Kis fiola, kisebb pendrive méretű carolina őrlemény sem egy szezont bírt ki.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Soulfly842
addikt
Gabko-tól én sárga szószt és az orange habanero-t ajánlom mindent visz az ízek gazdagságában
A héten megyek beújítani kb 3 kg habanero-t, meg egy kis trinidad scorpion-t.
Nem szoktam cicázni velük, egy kevés a fagyasztóba, reggelikhez jól jön nasizva frissen kivéve, a szószokat nem butítom, vagy teljesen tiszta egy kis sóval, vagy teljesen tiszta só+ecettel.
Illetve egy része megy az aszalóba, por lesz belőle, s apróbbra tört chili törmelék.
Na, az tényleg színtiszta butított ipari kapszaicin kivonat.
A habanero-s egyedül még hagyján is, de a vicc az, hogy a jalapenost hirdetik a legerősebbként, holott alapban az készül a gyengébb paprikából... azon is látszik, hgy milyen tiszta
Igaz a kiírt keretbe nem fér bele, de ez kb olyan mintha az adott kategóriában a gasztronómia csúcsát vennénk alapul egy fapados konzerves májkrémmel szemben. Tovább fog tartani, sokkal gazdagabb íz-orgia, s ezt a különbözetet ár-érték arányba nagyon is megéri (a sok-sok nemzetközi versenyen elért díjai is csak ezt erősítik meg)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #8040 üzenetére
megkóstoltam a nedűt: 2cl-t öntöttem csak próbára, mert hát reaper-rel először ismerkedni kell (jól kiázott a paprika, mert sötétbarnáról világosbarnára váltott a színe)
illatra: tömény gyümölcs... lenyeled és nem kérdez: mar azonnal... 3 másodperc múlva kimelegedett a fülcimpám... kicsit később mintha kaptam volna arcba 2 lidocaint... 1 perc múlva meg adott még egy gyomrost is nem tartós az ereje és elviselhető: keményen nyit, pár percig magasan kitart, majd gyorsan lecseng
emberi fogyasztásra alkalmasnak minősítem, de ha vendéget kínálok, akkor tájékoztatom, hogy mire számítson és felelősséget nem vállalok
ui: kicsit meg kellett volna pörkölni a reapert áztatás előtt... egy kis füstösséggel lehetett volna sokat adni az ízéhez simán el tudnám képzelni kereskedelmi forgalomban
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Dilikutya #8054 üzenetére
flavoured ez akkor kapszaicin-kivonatos, ízesített valami lehet? ...a miénk original "ágyasvodka" ...legolcsóbb normális vodkával (úgy voltam vele, hogy felesleges lenne ide pl finlandia: úgyis a reaper fog dominálni )
...amúgy a linkelt se "füstös" ...én füstölt reaper-rel képzelném a saját kreálmányt pár éve volt a szentadrási sörfőzdének szezonális "nyúlon túl" söre, ami füstölt chilis volt... először csak néztem, hogy ez mégis hogy jön össze, de nagyon jó összhang volt az ízében utána már bántam, hogy csak 1 üveggel vettem (asszem 4-5 éve főztek ilyet, de minden évben változtatják a nyúlon innen/túl receptjét... azóta is bizakodok, hogy valamikor még vissza fognak térni ezzel a recepttel)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
1amCerb
csendes tag
válasz 1amCerb #8019 üzenetére
Sikerült a füstölés, lentebb látható az eredmény 2/3-a. 4db narancs habanerot is megfüstöltem kiváncsiságból. Az illata jobb lett, mint a jalapenoknak. Chipotle szószt tervezek készíteni, de nem igazán találok receptet. Pontosabban Janchili chipotle szószához hasonló ízvilágot szeretnék elérni, mert az megvett kilóra.
Azt vettem észre, hogy nagyon kevesen osztanak meg chipotle receptet. Azoknak is a nagy része tök más összetevőkből áll. Tudna valaki javasolni valami hasonlót?
-
Elemental
addikt
válasz vendingo #8057 üzenetére
Ez erősséget tekintve milyen? Egy két csepp a levesbe elég, vagy meg lehet vele locsolni a husit?
Épp most agyalok szósz rendelésen, van pár szimpatikus a chili hungáriánál, de brutált nem nagyon szeretnék.A durva leveses pöris szószom megvan. A chilion habi szósza pont olyan, egy-két csepp egy tányérba pont elég belőle.
-
Dilikutya
félisten
válasz rasotamas #8061 üzenetére
Ha ecetes és kommersz, inkább a Tabasco, abban nincs fölösleges sallang, van habanero változata is.
Bár én már csak termelői szószt veszek, de pl. az Auchanban is vannak vállalhatók. Tavaly vettem egy IPA-val felöntött szószt, elég erős volt, ízre is kellemes. A Bring the Pain egy marha nagy átverés, úgy tudom jalapeno, de lehetne kápia vagy sárga TV paprika is, az ecet és a kapsziacin kivonat megoldja.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
veterán
válasz Dilikutya #8062 üzenetére
Köszi.
A tabasco nem igazán erős.
Az ecet nem hiszem hogy fontos, de nekünk nem is tűnt túl ecetesnek. A tabasco viszont nagyon ecetes és nem erős. Az arra való hogy feles pohárba csináljak belőle egy k*rvát, legalábbis mi így hívtuk ezt a réteges koktélt: alul 1-2 cent málnaszörp, rajta egy réteg Tabasco 1-2 mm vastagon, a tetején 3-4 cent vodka.
Az lenne jó ha beledugnám a fogpiszkálót, utána a fogpiszkálót a levesbe, és kész.
Ipa nekem nem nagyon kéne, egyszer ittam, elég volt, meg nem akarok ilyen hókuszpókuszokat.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Dilikutya
félisten
válasz rasotamas #8064 üzenetére
Fogpiszkálós mennyiségnek meg a BTP szerintem nem volt erős még a kivonattal se.
Tabasco Habanero már lehet karcosabb, bár azt még nem kóstoltam. De alapvetően, ha jót akarsz, akkor termelőit veszel, és ott lesz nem csak szósz, hanem őrlemény is. Nekem van Carolina Reaper őrleményem is, sokáig kitart.
Ecetes szószok szerintem levesbe nem passzolnak. De a fő bajom a lidl-s szószokkal nem is az ecet volt, hanem az ízük.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Moleman
addikt
válasz Dilikutya #8065 üzenetére
A Tabasco Habanero erősebb, de az sem fogpiszkálós. Régen mindig gyros tálra raktam, legalább 10 pötty kellett rá.
Nagyon csípősnek szerintem a Kotányi malmok is jók lehetnek. A madárszemes verziót már évek óta használom, nemrég kipróbáltam a scotch bonnetet is, az is jó ízű, de már 2 kicsi őrléstől is huhogós lett az egész tányér étel.
-
vendingo
veterán
válasz Elemental #8058 üzenetére
Eléggé csípős, habanero alapú. Melegszendvicsre szoktam 3-5 cseppet tenni, majd azt vékonyan elkenni. Az íze kárpótol a csípőssége miatt. Szerintem levesbe nem való, inkább húsokhoz, szendvicsekhez, chilisbabba. Grillezés nincsen nélküle, mindig dupla üveggel veszek belőle. Sok szószt próbáltam, de még mindig ez a No. 1. Ha bejön a füstös ízvilág, akkor tetszeni fog. Ha még nem adtad le a rendelést, akkor asszem lehet náluk szárított chipotlet venni. Paprikás kajákba kötelező. (Gulyás, pörkölt, chilisbab, levesek, mártások)
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Dilikutya
félisten
válasz rasotamas #8069 üzenetére
Azok a Kotányi malmok is jók. A Bird's Eye-t évek óta veszem, most van egy Scotch Bonnett-em is, az is kellemes, picit erősebb. Van még ezenkívül 1-2 a Kotányinak, egyik valamilyen sárga paprika, nem kóstoltam. A malmos chipotle is ajánlott, az is fixen a konyhám része.
Nem paprika, de nemrég felfedeztem, hogy a Kotányi árul füstölt szemes feketeborsot (meg zöld, szecsuáni stb., kommersz szinten egész jó kínálat), az még a jó cucc.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Soulfly842
addikt
Ezek a lidl-s cuccok azért furcsák, mert tele vannak 'műanyag' kapszaicin kivonattal. Az ízükön én kiérzem, mint fanatista minden szintet fogyasztó, talán azok közül a leg'természetesebb' a Habanerós (nekem egyébként az ecettel nincs is bajom, de az kész vicc, hogy a jala'st árulják az egyik legdurvábbként pl., de egy nagy százaléka műkapszaicin).
Annyi jó hírem van, hogy ezek mindig időszakos kínálatba kerülnek be, új év környékén (kicsit át'dizájnolt') és év végén az általad várt eddig mindig bekerült a kínálatba.
Ha minőséget akarsz, olyat, ami akár tovább is kitarthat sokkal, akkor inkább veszel egy kiváló Gabko szószt. A piacon toronymagasan viszi a prímet, nemzetközi díjakban is (nem véletlenül)
itt nem teljesül a 4x, de legalább annyival tovább is tarthat.
A sárga, a piros szósz, ill a narancs haba szósz pl félelmetesen finom. Nekem ezek a kedvencek.
Na, úgy látom van más is, aki ugyanabban hisz
Tele lenne a polcom vele, ha nem csináltam volna rengeteg Haba és narancshaba 100% szószt idén. + aszaltam is.
Szerintem nem, lásd fent. Mindig csak időszakos akciókban volt korábban is, de én is inkább a magyar termelőket ajánlom, igényesek a munkájukra, sok kiváló van, s köszönőviszonyban sincs a lidl-s cuccal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dilikutya #8070 üzenetére
Még a füstölt sima csemege pirospaprikát szeretem nagyon, bármit képes feldobni, egy egyszerű melegszendvicset is.
De volt már otthon füstölt só is, feketés volt, egész bizarr.
Most Nagytarcsára akarunk elmenni a Szilasfood mintaboltba, hátha találunk valami különlegesebb fűszert vagy nagyobb kiszerelésben olcsóbban.Még lenne egy kérdésem: a pirospaprikának néhavan egy édeskés mézszerű utóillata, néha meg nincs. És sokszor ez kolbászban, szalámiban is megmutatkozik. Én mivel nagyon utálom a mézet ezt próbálom kerülni. Mi lehet ez? Paprikafajtától, vagy technológiától függ?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Rendeltem Gabko Chiltől 1-2 terméket ( Hot pepper sauce - piros és sárga, Sriracha)
Az üvegeken tárolásról annyi van írva, hogy hűvös, száraz helyen.
Ti hogy tároljátok az ilyesmit?
Hűtőben lehet?
Vagy csak szekrényben? -
kory24
őstag
válasz Soulfly842 #8075 üzenetére
Köszi!
Eddig csak a pirosat kóstoltam meg: Jó erős és ennyi, valóban semmi más íz
(mint némelyik másiknál ecetesség vagy sósság)[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Lenne mégegy "fura" kérdésem:
Ti hogyan addagoljátok ezeket a szószokat?
Erejük miatt ugye elég belőle pár csepp is, de ha borítom akkor könnyen előfordulhat, hogy jobban megindul és több jön ki belőle és túl erős lesz az étel...
Esetleg valami fogvájóval vagy hosszabb hurkapálcával belenyúlni és úgy kivenni minimális mennyiséget és azt bele az ételbe?
Vagy van valami bevált módszer?
-
vince
őstag
Adagolás előtt én mindig felrázom, hogy homogén legyen az állaga, és akkor nem tud előfordulni az, hogy több csepp megy a kelleténél. Fogpiszkálót mi olyan esetben használunk (teljesen jó megoldás egyébként), ha van olyan vendégem, aki megkóstolná, de nem mer egy cseppel kezdeni
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Enton
addikt
Kiskanálra először és utána ételbe?
Esetleg csinálsz/veszel mellé hígítós paprika szószt?
Fogpiszkálós nem rossz de nagyon nem praktikus.
De amúgy nagyban függ az ételtől is, mindegyikbe más más mennyiség.
Ha nagyon túlszaladt akkor tejföl, sajt sokat tud "hígítani" rajta. Ha levesbe szalad túl akkor szedni kell még rá levet."mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kory24
őstag
Köszönöm!
A felrázás eszembe se jutott
Majd legközelebb úgy csinálom.Ja a hígítás igen, tegnap pl hamburger szószt tettem csípőssé csak túlságosan megszaladt ezért hígítottam rajta utána még majonézzel
-
Elemental
addikt
válasz Elemental #8063 üzenetére
Megjöttek, már két üveg kóstolásán túl is vagyunk.
Alabárdos. A cég jelölése szerint 2/5. Ez tényleg nem durva, pizzához, szendvicshez ettem, bátran lehet mártogatni. Két evésen vagyok túl, és az üveg 1/3-a már elfogyott. Erőteljes fokhagymás, friss zöldséges íz. Nekem bejön, nagyon fincsi. Sajna a gyomrom nem annyira szereti a fokhagymát. Az asszony is jóízűen ette.
Aranyszarvas. Szintén 2/5, az erősség megegyezik az előzővel. Kicsit semlegesebb, nagyon enyhén édeskés szósz. Finom, de semmi kiugró, kicsit jellegtelen nekem. Az alabárdos után mindenképp.
Ez az erősségi szint bejön, lehet legalább ízt is érezni, pont jó tunkolós kajákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Fogpiszkálót én akkor szoktam használni, ha valami durvább nyers paprikából vágok magamnak a tányérra, nem használok épp kést-villát és nem akarom kézzel fogdosni, hogy utána a szemembe kenjem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...közben ránéztem a vodkára: kivette rendesen a chocolate reaper színét lehet karácsonyra szerzek pár kőműves actimeles üveget és ajándékozok belőle családi körben...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vendingo
veterán
válasz Elemental #8082 üzenetére
Tegnap locsoltuk rendesen a 424-et a velős májba, pedig tekertünk bele bőven chipotlet is. Kíváncsi leszek, hogy muzsikál neked.
Kollégám meg megkért, hogy vigyek neki csoki habanerot, mert a ~11-12 éves lányainak az ízlik.
Nálunk ma sólet lesz erőspistás csipetkével, chipotleval. :)Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #8083 üzenetére
Egyszerű, az ilyen paprikát harapni kell, nem vagdosni - Probléma megoldva! (paprika feldolgozás után párom egy-két maradvány magot takarított el a konyhapultról, azt hitte semi paprika... hallgathattam két hétig (s valószínűleg még felemlegeti... oldalborda nem felejt), hogy azt hitte szétfolyik a szeme (sajnos hozzányúlt!)) Hiába vigasztaltam, hogy örüljön, hogy pl. illemhely látogatás elmaradt... nem segített
(Jó, mondjuk én könnyen beszélek, nyertem már klasszikus chili evő versenyt is )
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #8086 üzenetére
mindig rám van szólva, ha paprikafeldolgozásról van szó, mióta egyszer frankó szószt főztem és folyt a házban mindenkinek a szeme, mintha a tek-esek könnygázt dobtak volna be ...pedig az nem is reaper volt, hanem chocolate habanero... na meg 5éves fiunk miatt is óvatos vagyok, mert egyelőre kíméljük az erős dolgoktól... habár én már kisebb korban megismerkedtem a paprikával, amikor fater hegyes erőset evett, a tányéron hagyta az erejét, amit már nem bírt megenni, én pedig 1 mozdulattal felkaptam és ráharaptam ...nem emlékszem már a jelenetre, de gyakran fel lett emlegetve a sztori családi körben...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #8087 üzenetére
Én elsőnek, amikor habanérót és trinidad scorpiont aszaltam forrólevegős sütőben, akkor közzöltem párommal, hogy aznap valamilyen barátnős nap lesz egész délután/este!
Egy idő után már az én harcedzett torkomat is kikezdte és a szomszédok is furcsán pislogtak.
időközben lidl-s aszaló beszerezve, de az már minden fillérjét megérte... amellett, hogy erkélyen vagy garázsban nyugodtan csinálhatom végre az aszalmányaimat minden pénzt megért... az új hobbit is kiszolgálja... elég sok általunk fellelt gombát is asztaltunk, télen hasznos lesz.
Jók az ilyen családi sztorik. Nekem az antialkoholista párom húzott meg pálinkát gyerekkorában (emlegetem is neki)
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz vendingo #8085 üzenetére
Túl is vagyok a 424-en. Valóban finom, és egyáltalán nem durva. Érdekes, az üvegen 4-es erősségűnek írja, a honlap pedig 3-as. Meleg szendviccsel ettem, és ugyanúgy lehetett mártogatni, mint a 2-es erősségűeket. Jó kis édeskés, enyhén füstös íz, és ami nekem fontos, végre nem ecetes. Kaja után pedig nem huhogok mint egy bagoly fél óráig, hamarabb kimegy az erő, csak az édeskés íz marad.
Köszi az ajánlást! Eddig a kóstoltak közül ez a legjobb. -
jobesz
tag
Üdv.
Tabasco fajtiszta van valakinek?Enyémek 6 év alatt elfajzottak, felújítanám a gatnitúrát...Írjatok...
Sonymdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
vendingo
veterán
Igen leült a topic.
Mai story: lusta voltam boltba menni, volt itthon bab, hagyma, kolbászvég, szalonna, chili hegyek.
Brutál finomat főztem.1 nagy szárított pasilla chilit megfőztem 1 db szárított chipotlevel, fél vöröshagymával, 1 fokhagymával, ment még bele római kömény, só, bors, oregánó, egy kis darab húsleveskocka. Miután megfőtt leturmixoltam.
A kolbászt, szalonnát, fokhagymát, nagy szeletekre vágott v.hagymát megpirítottam, végén hozzáadtam egy konzerv vörösbabot, majd felhúztam a pasillas "levessel". Így főztem még egy darabig.
A végeredmény hagymásbab lett eredeti chili con carne alapokon.
Fillérekből összedobtam az ebédet.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz vendingo #8092 üzenetére
Lassan majd felpörög megint, ha indul a csíráztatás-nevelés-ültetés. Guszta lett, én is szeretem az ilyen kajákat.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
Valakinél elstartolt már a szezon? A kínaiakat már lehet csíráztatni.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
peestike
senior tag
válasz Digitalpimp #8095 üzenetére
én az évet kihagyom, múlt év siralmas lett, totál gyászos. nem kelt ki, csak későn, aztán nem úgy nőtt, ahogy kellett volna. miskolc, búza tér lesz a palánta beszerzés helye. nem fogok szenvedni.
600 forint volt előző évben a sárga skorpió, 5-6 palánta elég is lesz.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
HPAA
őstag
micsoda gyöngyszem topikot talál az ember néha...
A későbbi szemezgetés reményében most csak egy beköszönés !************* censored
-
vendingo
veterán
válasz Digitalpimp #8095 üzenetére
Ma jöttek meg a magok. Az elmúlt évek gyatra eredményei miatt csak jalapeno, lemon drop, meg egyéb édes paprikák lesznek vetve, ezek is csak a telekre. Ott nem zavar, ha idén se lesz semmi belőlük, elférnek.
Nem lesz lámpás/boxos előnevelés se, majd március végén kezdem a csíráztatást.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
jobesz
tag
válasz vendingo #8098 üzenetére
A múlt szezon mindenkinél rossz volt.
Áprilisog fagyok, májustól lehetett kitenni, aztan júni júli 40 fok szem eső nélkül. Mindenkinek szeptemberben értek.Sonymdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen