Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kantiszepi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Eddig azon felhasználók táborát erősítettem, akiknek semmi gondjuk nem akadt a telefonnal, így csak szótlanul élvezik a készüléket. Egészen máig, mikor már mindent kipróbáltam egy felmerült probléma megoldása érdekében.

    A szükséges alapismeretek:
    Tavaly tavasszal tértem át Xiaomi EU romra. A rendszer minden tekintetben nagyon patent volt. Ahogy kiadaták a MIUI 14-et, raktam is fel. Kicsit nehézkes volt az indulás, de megszoktam a változásokat, és majdnem tökéletes.

    A probléma pedig a következő:
    A frissítést követően Simple-ben rögzített kártyával nem tudok érintéssel fizetni. Ahogy érintem a terminálhoz, azonnal átvált a Google Pay-be, pedig a Simple az alapértelmezett és csak arra van állítva, a terminál pedig elutasítja a kártyát. (A G Pay-es ablak viszont nem tartalmazza a Google-nél rögzített kártyámat. Furcsa...)
    A Google Wallet telepítve volt még az első néhány próbálkozásnál, de remélve a megoldást később eltakarítottam, meg a valahogy utána maradt Google Pay appot is (ennek ellenére a G Pay ott maradt opcióként az NFC menüjében. Ez is fura...) Simple reinstall is megvolt. Kutakodtam is, hogy esetleg a Simple szórakozik-e, de nem találtam semmi erre vonatkozó adatot.

    Van-e bármi ötletetek, mi okozhatja a problémát és hogyan lehetne orvosolni factory reset nélkül (erre nincs időm jelenleg, de kedvem se nagyon)?

    Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......

Új hozzászólás Aktív témák