Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz szabee49 #13066 üzenetére

    Szerintem mehet rá nyugodtan, én a 2.3.4 KPH-ra telepítettem és gond nélkül felment. Mondjuk előtte mindent wipeoltam ahogy az xda fórumon írták.

    ICS2 esetén van valakinek tapasztalat a Link2SD-vel? Csak mert először sikerült mountolni az ext2 partíciót, de egy rövid idő után egyszer csak eltűnt az egész. Pontosabban látta, hogy van valami másodlagos, de nem tudta újra csatlakoztatni. Újraformáztam számítógépen, szintén ext2-re, de ugyanúgy eltűnt megint. Aztán véletlenül ext3-ra nyomtam mikor kérdezte a program hogy milyen partíciót akarok csatolni, aztán nagy meglepetésemre csatolta is. Ez mitől lehet? Magától újraformázza a ROM? Van ennek valami köze ahhoz hogy maga a ROM ext4 partíciót használ?

    mod.: Meg ahogy látom nem lehet álló képet beállítani háttérképnek? Egy fix 320x480-as képet szeretnék beállítani, nem kell nekem hogy görgesse, viszont csak fekvő módban lehet kijelölni a képrészletet állóban nem. Átsiklottam valami beállításon, vagy tényleg nem lehet így beállítani? És ez a Zeam launcher vagy maga a ROM hibája?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák