Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz vadkörte #26006 üzenetére

    Ha a srác szereti a stock ROM-ot, akkor a Link2SD, ha CM párti, kipróbáltatnám vele az Xperiont.

    Csak annyival egészíteném ki, hogy stock alá is jobbak a CronMod scriptek, tulajdonképpen az eredmény ugyanaz, mint az amarullz-nál, és stock alatt is működik.

    mutyi: telefonkönyvet a legjobb a google szervereivel szinkronizálni, és így a legegyszerűbb is. Ha ez mégsem menne, akkor belépsz a telefonkönyvbe menü gomb és névjegyek exportálása sd-re (az új rom alatt ugyanez csak importálással).
    Tényleg nem kell kivenni semmit sem odinos telepítéskor. :N Ha cwm-en keresztül telepítesz, akkor meg az sd-ről megy a cucc, úgyhogy ha kiveszed, akkor nem fog sikerülni. :DDD És nem, nem fogja bántani az sd-t, hacsak valamiért rá nem nyomsz a format sd card-ra a cwm-ben... Ne nyomj rá!
    Xperiont nem úgy teszed fel, ahhoz nem kell odin. Fel kell rakni a cwm recoveryt, és abból telepíted. Előtte kell az sd-n csinálni egy második partíciót, én e szerint csináltam, itt viszont le kell menteni mindent (!!!), mert az új partíció készítésével párhuzamosan formatálja a kártyát.
    Külsőben is más lesz, már eleve azért mert nem twlauncher van rajta, é nálam a holo üzemel, és van egy tw téma a cm-en, így az ikonok a tw-sek.

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák