Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin79

    őstag

    Röpke Xperion frissítés - XPERIONv4.1
    Xperia témák ill. alkalmazások eltávolítva, Holo launcher 1.2.8, Jelly Bean statusbar mod,új beállítások menü új ikonokkal. Eredeti CM-es galéria törlésre került, ajánlom a magyarított QuickPic-et helyére de ezt már mindenki maga dönti el mit használ ugyanúgy mint a CM-es rádio helyett én a Spirit FM unlocked verzióját nyúzom. Korábban TB-vel raktam vissza az alkalmazásokat, ezt ha lehet kerülni, de elméletileg nem kéne gondot okoznia ennek sem.
    Telepítés menete változatlan - full wipe és format után mount data és install (az adrenaline engine végett) majd első indítás és alapbeállítás után irány cwm - mount system - install ICS-layouts-Full-patch és lehet belakni. Nincs kötelező alap amire telepíteni kéne, nekem a szlovák 2.3.6 XWKTR-re ment fel.
    Képernyőképek a korábbi h.sz-ben, a többi úgyis változatlanul Xperionos tehát ext partíció feltétlenül szükséges a majdnem korlátlan belső tárhely végett, majd ajánlatos alkalmazások telepítése után ellenőrizni, hogy valóban a "belső tárhelyen" vannak-e.
    Letöltés:
    XPERION-V4.1

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák