Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oz82

    senior tag

    Sziasztok!

    Döntöttem kész vége, elegem van a T-mob 2.3.6 os KT3 as romból (lassú, wifi szarakodik, néha spontán restart)!

    Emellett döntöttem első nekifutásra

    Mostani helyzet:
    -Rootolt telefon
    -parícionált sd kártya - linkelt alkalmazások.
    -akksival nincs nagy gondom 2-3 napot elmegyeget (100->75%ig gyorsan lemegy ekörül kitart kb 55% ig, aztán hirtelen 20% körül és alá, de ott még elmegy 1 napot is)

    Korábban tárgyaltátok például, uh nem is kérdezősködök sokat.

    -A fentebb linkelt custom rom hoz fel kell e rakni újabb-jobb alaprom/ -sáv ot (gondolok itt a 2.3.6 os tmob KT3 as fentebb említett problémáira), vagy a custom rom ezeket kiküszöböli? (Ha fel kell akkor melyik javallott?)
    -Most mentettem le TB vel mindent (Wifi jelszavak, naptár, egy két system dolog, alkalmazások), nem tudom mennyire lesznek kompatibilisek, inkább mindent újratelepítsek és csak az adatot állítsam vissza?
    +mivel linkelt alkalmazásokat mentettem le ez nem lesz gond lementés előtt nem kellett volna őket visszahelyezni a sd/belső membe? vagy ez lényegtelen, mert a linket nem menti le?
    -Hálózati beállításokak jegyzeteljem le?

    THX!

    Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

Új hozzászólás Aktív témák