Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz Gery1987 #29292 üzenetére

    Kicsit félreértetted, amit tanácsoltak.
    Az általad felsoroltakra az Ace tökéletesen megfelel. Meg még kb. 100M más dolgra is.
    Talán még az "i"-s is. Csupán arra hívták fel a figyelmed, hogy amit ma kapsz Ace néven, az nem azonos azzal az Ace-szel, amit 2011 tavaszán bevezettek. Valamint, ha ezt választod bizony jónéhány kompromisszumra kell számítanod. Egyikünk sem igényelte a szarráROMolgatást, csak felismertük, hogy ha van jobb ROM a stock-nál - és bizony van - akkor miért ne azt használjuk???

    Csak egy vélemény:
    Ha Ace-t akarsz, vegyél régi GT-S5830-at! Irány a Vatera, apród, express, jófogás!!!
    Az esély, hogy újat kapsz minimális. De egy leinformálható még pár hónapig garos használt is jó lehet. Enyém még novemberig garanciális és az mSD ajtón lévő festéklepattanás kivételével makulátlan. Azt is az autóstartó pöcke okozta. Aztán úgyis továbblépsz...
    Nézd, én Nokia 5230-ról váltottam Ace-re és egy pillanatig sem bántam meg.
    (~5 évig használtam Symbian S60-at Nokia E50 és 5230 telefonokok)
    Imádom az Ace-t, elégedett vagfyok vele, de már keresem az utódát, csakhát az anyagi lehetőségek kicsit behatároltak.
    Ha lenne sormális support-ja most szívfájdalom nélkül bevállalnék egy 8GB-os Newman N2-t, megtápolva egy 32GB-os mSD-vel... Amíg a telefon bírja ellennék vele.
    Első droidnak az Ace (a régi!) mindenképp jó. Megismered vele a rendszert, a lehetőségeket, a ROM, kernel cserebere módját, a főzött ROM-okat. Bocs, nem akarok a lelkedbe gázolni, de ha az aláírásodban szereplő telefonod van, annál fényévekkel jobb! Egy dolog szól amellett, a Nokia Maps...

    Az Ace "i"-vel meglovagolják a nevet, igazi előrelépés |0|.Az "i"-ben egy Broadcom Soc van, ami a magasab órajelén kívül minden téren gyengébb a régi Qualcom MSM7227T-nél.

    (#29297) vlevi:
    Ez nem a v5 hisztije. Törölt ki, vagy jegeld a system/app-ban lévő mmsISC.apk-t és a helper.apk-t, és tedd be helyette a v4.2-ben lévő mms.apk-t. Azzal nincs ilyen probléma.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák