Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Sparrow

    aktív tag

    Sziasztok!

    A múltkori érintőképernyős problémám megoldódott szerencsére, nem csináltam vele semmit csak akksi ki hátlap és sd ki és vártam 3-4 napot. Azóta újra hibátlanul működik ill. működne, hogy ha a Titanium Backup Pro-val nem jegeltem (törölni nem töröltem semmit!!!) volna vmit, amit valószínűleg nem kellett volna. Nem tudom mi okozhatja pontosan, de az történt, hogy jegelések után, mikor kiléptem a Titanium Backaup Pro-ból sötét képernyő fogadott. Gondoltam újraindítom és jó lesz minden, de sajnos a telefon azóta addig jut el, hogy bejön a szokásos Galaxy Ace GT-S5830 felirat, utána a Samsung színes animáció hanggal, majd pulzálni kezd a Samsung felirat. Ezután jönne a PIN kérés, de a pulzálás megy folyamatosan és nem megy tovább. A hangerő gombra reagál, tehát pittyegéssel jelzi épp hogyan állítom a hangot meg pl jelzi hanggal, hogy lemerült az akksi, de mindeközben csak a pulzáló Samsung felirat van. 20-30 percig vártam, de semmi változás.

    1. Mit tehetnék Factory Reseten kívül? (Gondolom a "wipe data/factory reset" lehetőséget kell ilyenkor választani, még nem csináltam ilyet csak múltkor mikor rootoltam láttam ezt a lehetőséget is)

    2. Mit jelent a "wipe cache partition" lehetőség? Segíthet-e ez?

    3. A Titanium Backup-pal csináltam mentést elvileg mindenről, amit az sd-re le is mentett és a komplett sd-t most átmásoltam gépre, nem tudom ezzel tudok-e kezdeni vmit így?

    4. Egyéb ötlet?

    A telefonomon 2.3.3-as android fut.

    Előre is köszönöm mindenkinek! :R

    Üdv

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák