Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bence_85

    csendes tag

    Rászántam magam én is egy mobilnet csomagra. Szeretek netezni, ezért 100 MB-osat választottam, de 1 hét után azt mondom, lehet hogy ezt sosem fogom elhasználni 1 hónap alatt.. böngészőnek Opera Minit használok, adatforgalmat a 3g watchdog mér. Vegyesek a tapasztalataim:

    Először nem hittem el amiket a 3g Watchdog kiírt így lekérdeztem az ügyfélszolgálaton is az adatforgalmat. Egy hírportál nézegetés (főoldal + 3-4 cikk is max 300-500 Kb képekkel együtt) a levelek lekérdezése 50-100 Kb max.
    Tehát ha csak akkor kapcsolnám be amikor használom esélyem se lenne elhasználni 100 MB-ot (otthon vár a Wi-Fi). Még a napi 1 MB is nehéz.

    DE! Ha állandóan be van kapcsolva a 3g adatforgalom (mert miért ne), akkor ha semmit nem csinálok egész nap, akkor is elmegy 1-1,5 MB a frissítgetésekkel, amit nem értek.
    Alapvetően 3 dolgot kellene frissítenie: arckönyvet óránként és 2 email postafiókot 15 percenként. Normális hogy ez ennyit zabál? Ha 2 percenként nézem mennyi az adatforgalom, látom hogy folyamatosan nő. Miért, ha egyszer ritkábban kéne frissítenie? Ha valaki ért ehhez világosítson fel, mert kíváncsi vagyok (egyébként tökmindegy mert belefér az adatforgalmi keretbe így is)

Új hozzászólás Aktív témák