Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Sparrow

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretném kérni a segítségeteket! Jelenleg a teljesen gyári Nextel-nél újonnan és függetlenül vásárolt (nem buherált, kivéve root kb. egy éve itt fórumban leírtak szerint) Ace-em már nagyon belassult és szeretnék új életet lehelni belé. Pár hozzászólással előttem (#32583) nevem.senki fordult hasonlóval hozzátok.

    Az alapadataim kicsit eltérnek az övétől:

    Modell száma: GT-S5830
    Android verziója 2.3.3
    Alapsáv verziója: S5830XWKP8
    Kernelverzió: 2.6.35.7-perf-CL561786 root@DELL128 #1
    Build száma GINGERBREAD.XWKPY

    Érdekes még, hogy kb. mióta rootoltam és ezután próbáltam frissíteni a firmware-t Kies-sel azt írja ki a Kies, hogy: "A GT-S5830 nem támogatja az inicializálást!" Meg még a nyáron voltam az egyik Samsung márkaboltban és ott rádugták vmi gépre, hogy frissítsék, de azt írta ki nekik, hogy nem támogatja vagy nem látja a telefonomat a rendszer. Mindezt azért írom, le nehogy emiatt ne tudjam majd visszaállítani Xperoin-ról a telefont vmi gyári állapotba, ha majd oda jutok, hogy továbbadok rajta!

    A telefont még vagy 6 hónapig használnám, aztán eladnám vagy odaadnám vkinek, tehát fontos lenne a jövőre nézve, hogy vissza tudjam állítani a gyári állapotot. Ezt az Xperion v5 felrakása után, hogy tudom majd megtenni?

    A fentiek tudatában nekem is ugyanezt ajánljátok?

    Köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák