Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cholard

    tag

    válasz Krisz79 #9572 üzenetére

    Látom írtad, hogy Kiesre csatlakozva... de ha még nem nyomtál rá egy kérdést mindenképp tégy fel magadnak frissítés előtt: miért akarsz frissíteni? Ha nincs vele gondod, akkor nyomd el a kiváncsiságod, és hagyd meg nyugodtan a kényelmesre belakott rendszered. Ha van vele problémád, akkor vágj bele, legfeljebb visszarakod ezt, ami fennvan. Csupán némi izgalom (ha először csinálod), idő és ujjtechnika kérdése.
    Nekem egy wifi hálózathoz való csatalkozási problémán kívűl semmi bajom sem volt a Froyoval. Előfordult, hogy néha nem akarta csatlakozni egyetlen wifi kapcsolathoz sem, de azt megoldotta egy újraindítás, vagy egy *#*#526#*#*. Felraktam a 2.3.3-at Kiessel, és ugyanúgy nem tudtam csatlakozni, de rakhattam föl mindent újra, és ráadásul összekeveredtek a csengőhangok a csoportjaimnál, és a telófeléledés meghosszabbodása zavart, annak ellenére, hogy a programok érezhetőbben gyorsabban töltődtek be. Aztán visszaraktam a 2.2.1-et. Szóval kinek mi a jó...
    Ha viszont csak a iváncsiság hajt, akkor olvass kicsit többet, akik tapasztalatszerzés gyanánt kipróbálják a Romokat, azok már vannak annyira jártasak, hogy csinálnak rendszermentést, vagy akár komplett Rom-backupot is... szóval érdemes bélyebbre ásni, mielőtt legyalulsz mindent, főleg akkor, ha csak azért cserélsz, mert "még mindig 2.2.1 van fenn".

    "A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."

Új hozzászólás Aktív témák