Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Virág et.

    senior tag

    válasz aya #9693 üzenetére

    (#9693) aya: most épp melyik ROM-ról van szó? Egyébként tapasztalataim szerint az "országidegen" CSC nem okoz működéseli zavart, csak optikai probléma (illetve lehetnek kiegészítésbeli különbségek, de ezek nagyrészt úgyis feleslegesek:) ). A fő probléma az, hogy "gyári állapotra" való visszatéréskor mindenféle egzotikus nyelven indul a telefon, de ezt a menü gomb után az "A betűs" ikon alatti legfelső menüpontban könnyen lehet orvosolni.

    (#9697) proof88 rémlik, hogy pár ROMnál illetve "főzésnél" volt hasonló probléma. Ott talán a wipe segített...

    (#9692) flash- illetve Schuey (#9690): én jelenleg a 2.3.3 KPO + Glsmt v2.0 párosra esküszöm :). Gyors, nincs SOD és szép. Érdemes megpróbálni. Mondjuk a termékkód nem magyar lesz, de hát annyi baj legyen.

    A hívás közbeni "fél másodpercre torzításig felhangosodom" probléma nekem is előjött már (elég öreg a simem), de fogalmam sincs, hogy melyik romnál. A jelenleginél még nem tapasztaltam emlékeim szerint.

    Az androidhungary fórumán darkside azzal riogatja a jónépet, hogy egy alaposabb szervizes simán kiszúrja, ha valaha rootolva volt a telefon. A tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy Ace esetében mi ennek a valóságalapja. Esetleg ezen segíthet a Galaxy S-nél sokak által használt USB JIG?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák