Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SP!T

    addikt

    válasz ginotaki #1004 üzenetére

    Én pont azért használok stock romot, mert nem laggol, nem fagy, nagyon gyors. Alapból ezért veszek Google telefont. :) Utáltam, hogy mindig ROM-okat keresgéltem a Galaxy többi szériájához, vagy bármely más nem Google telefonra. Persze ha hiányzik valami funkció megértem. De hogy nem kiforrt, vagy hogy bármi nagyobb volumenű hiba lenne, azért azt elutasítom a magam részéről. :)

    Igen, One X. Hát.. HTC! Ami ugye Sense. Ami ugye kuka. Csirbiri csicsacsáré. Erre kell az 5 mag? ;] Na jó ez is egyedi vélemény. De nagyon tetszik az X. De hogy nem veszek HTC-t az is biztos. És az is biztos, hogy pont a Sense miatt. Fentebb pedig írtam, hogy a tököm akar romolgatni. Akkor inkább veszek Goooooogle telefont. :)

    Mod: Pedig, ha csak annyi lenne a nem stock Google telefonokban, hogy első indításnál megkérdezze milyen launcher-t, témát akarsz. DE NEM! NINCS! :O Illetve, hogy akarod-e a plussz "spam programjaikat" vagy sem.

    Régen de szerettem mikor a szolgáltató a menüt is átszabta, teli a logójával FÜGGŐKÉNT. Az már nem is az eredeti telefon. Az egy reklám a kezedben. A reklámért fizess? Ennyi erővel fizetek azért is hogy kiírjam a homlokomra "Vodafone"? Mert szerintem tök ugyan az. Ma meg ugyan ez és a szolgáltató telefonja annyi mint boltban. Vicc!

    Bocs, ez az este eszmefuttatásom... Kicsit fáradt vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    There's a device that I've been using called a whoop.

Új hozzászólás Aktív témák