Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tott

    tag

    válasz Integra #2579 üzenetére

    Szoval. megprobaltam leirni hogy en hogy csinaltam:

    Yakjuxw-rol Yakju-ra:

    1. két dolgot föltétlenül meg kell csinalni mielott nekifogsz: 1. a telon a developer options-ben be kell tikkelni a USB debuggingot, 2. radugod a Nexust a gepedre es a Device Managerben megkeresed a telot, majd uninstall a drivereket. A toolkit majd rarakja a gepre a megfelelo drivereket (ez kell az ADB modhoz)
    2. Leszeded a Nexust a geprol, elinditod a Toolkitet. Most ki kell valasztani azt a modellt amlynek a drivereit felrakod a gepre es amelynek a buildje majd rakerul a nexusra: a mi Speedshopos nexusunk a build nr alapjan a 12.-es de ezt felejtsd el mert ezek CDMA modellek, a GSM modellek kozul kell valasztani, en az 5-öt választottam (Android 4.0.4 Build IMM76I). Beirod 5, Enter.
    3. Az 1-est nyomod meg, Install Galaxy Nexus drivers. Most meg nem szabad rakotni a Nexust. Kivalasztod az operacios rendszert es telepited a drivereket. Ez utan kaphatsz egy hibauzenetet de azt is fogja irni hogy ne torodj vele mert telepitette a drivereket. Es most kell bedugni a telot es megvarni amig a gep a a telepitett driverekkel felismeri a Nexust.
    4. Inditsd ujra a gepet a biztonsag kedveert. A telo rajta maradhat a gepen. Aztan inditsd el ujra a Toolkitet. Ha sikerult telepiteni a drivereket es a gep felismeri a Nexust akkor most van ABD modban. Ez kell a backupokhoz. A Main Menu fölött lesz a Fastboot mode és alatta az ABD mode. Mostanra a Nexusnak mar meg kell jelennie az ABD mode alatt, a Serial Numberjaval, amit a telon az About alatt, a Statusben megtalalsz.
    5. Most johet a backup , 2.-es menupont. Kulon kell az alkalmazasokat es kulon a memoriat.
    6. Most jon a bootloader kinyitasa, itt mar nem jo az ABD mode hanem Fastboot modba kell rakni a Nexust. Beutod a 3-as menupontot majd fastbootba rakod a nexust (hangerogombok es bekapcs gomb egyszerre)
    7. Most ujra azt latod hogy a gep megtalalja a drivereket a Nexushoz. Ha ez sikerult, tovabbhaladsz „yes” es csekkolod hogy a Fastboot mode alatt megjelenik-e a telo. Ha igen akkor
    8. Megegyszer a 3-as pont es onnatol koveted az utasitasokat a telon. Es kesz . Ujrainditas utan rajta lesz a yakju 4.0.4

    "The only thing we have to fear is fear itself. And crazy ass hamsters on meth. That shit freaks me out." Franklin D. Roosevelt

Új hozzászólás Aktív témák