Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BDave

    őstag

    válasz bence007 #3750 üzenetére

    Ha hosszabb távra gondolkozol és szeretnéd, hogy a telefonon mindig a legfrissebb rendszer fusson, akkor szerintem is Nexus. Viszont, ha nem annyira buzerálod a telefont és nem igazán érdekelnek ezek a frissítési mizériák, csak kell egy nagyon erős gép, akkor S3.

    Szerintem lényegében (mármint felhasználási szinten) ugyan az a kettő: nagyon gyors! Mind a két telefon teljesen kiszolgálja az embert, nem akad, nem fagy, nem lassul be, stb. Itt már szinte csak azon múlik a választásod, hogy szeretnél-e időben kapni frissítéseket, melyik telefon szoftveres kinézetet tetszik jobban és hajlandó-e vagy kifizetni 200ezret egy telefonért.

    Nekem Nexus előtt S2 volt, barátnőmnek még mindig az van. Hát, így visszanézne - van, hogy az övét használom -, eléggé "nagyok" a különbségek, leginkább a kezelőfelületben. Nekem jobban bejön a Google által kitalált felület, mint a Samsung kinézete (kicsit komolytalan a telefonhoz képest még S3-nál is). De őt nem zavarja ez, neki ez tetszik és nem is nagyon izgatja, hogy jön meg egy hónapon belül rá a legfrissebb rendszer. Engem igen, ezért cseréltem.

    Hidd el: itt már nem igazán számít, hogy 2, 4 vagy 8 magos a telefonod. Mi - és feltételezem, hogy te is - "csak" hétköznapi felhasználási szinten (játék, net, kommunikáció) szeretnéd használni a telefont, s nem a bachmark adatokat böngészni, nézni, hogy mikor akad meg 1ms-ra a rendszer. Lehet, hogy fél év múlva szebb játékokat tudnak készíteni, de szerintem a mostani igényeket is teljesen kielégíti a mai felhozatal, grafika fél év múlva is. Persze haladni kell a korral, de te döntsd el. Nem egyszerű, mert leginkább úgy lehetne dönteni, ha mindkét telefont egy hónapig nyomogatná az ember és aztán mondaná, hogy melyik kell. Bárcsak lenne ilyen. :)

Új hozzászólás Aktív témák