Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BDave

    őstag

    válasz bence007 #3812 üzenetére

    Szerintem idén már nem várható új Google-telefon. Különlegesség max a Note 2 lesz a Samsung részéről. Szerintem ne várj. Vagyis a kivárás se rossz dolog, ha tudod, hogy mit szeretnél megvenni és az mikor jelenik meg. De így akár 5 évet is várhatnál egy új telefon vételével, mert mindig lesz jobb. Azt döntsd el: kellenek-e gyors frissítések vagy sem. A kinézetet meg úgyis át tudod szabni.
    A Galaxy Nexus szerintem még a következő főverziót is megfogja kapni és annak az alverzióit, mint ahogy a Nexus S-sel is ugyan ez történt.

    Filozófia ON: Szerintem az emberek vígan elélnének a 2 magos telefonokkal is, de valami újat be kell mutatni minden évben, különben unalmas lenne a piac és nem fejlődne semmit az ipar, ha megrekedne egy szinten (más kérdés, hogy kell-e ez). Persze ilyen alapon hülyeség az okostelefon, mert jók voltak a régi telefonok is, sőt. Volt amikor nem is léteztek.
    Filozófia OFF :)

    (#3818) ablack: vírus? :) Igazából nekem lövésem sincs, de lehet nem ártana, ha újratennéd a rendszert vagy megnéznéd, hogy mostanában milyen új alkalmazást tettél fel, ami esetleg nem megbízható forrásból jött.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák